INSTAGRAM
Stil ne nestaje s godinama

Prizor za pamćenje: Baš poput dive Josipa Lisac pozirala je u kupaćem kostimu i oduševila fanove

Iza nje je teška godna, ali ni korona, ni potres, a bome ni prijava koju je dobila zbog interpretacije himne na inauguraciji aktualnog predsjednika Zorana Milanovića, odlučila je - neće joj pokvariti toliko potreban odmor.

I dok njezine mlađe kolegice pažnju privlače stavljajući u prvi plan svoje obline ispred svih drugih kvaliteta, fotografije Josipe Lisac (71) na društvenim mrežama sve su samo ne neukusne. Naša pjevačka diva, nakon što je posjetila Nacionalni park Krka, odmor je potražila u Istri.

U Svetom Lovreću kod prijatelja, zagrebačkog dizajnera i cvjećara Saše Šekoranje (ako je suditi po prethodno objavljenim objavama na Instagramu), Josipa je pronašla komadić raja i toliko joj potreban mir nakon svega s čime se ove godine morala nositi.

Naime, kao većina, i ona je preživjela razoran potres koji je pogodio Zagreb, morala se nositi s koronakrizom kako zna i umije, a pored svega - braniti svoj umjetnički izričaj, nakon što su je suočili s tužbom zbog interpretacije himne na inauguraciji aktualnog predsjednika RH Zorana Milanovića.

No odlučna, kakva je uvijek bila, Josipa se nije dala pokolebati. Nastavila je sa svojim životom baš onako kako je to uvijek činila - hrabro, odvažno i radujući se svakom novom danu. Tako si je, kako smo pisali, nedavno priuštila posjet Nacionalnom parku Krka. I tada je oduševila svoje obožavatelje osebujnim modnim izdanjem, koje, dakako, nije moglo proći bez njezina zaštitna znaka - šešira i rukavica.

Uživala je u VIP tretmanu: Poput prave dive, uz neizbježne šešir i rukavice, Josipa posjetila Krku

A sada je nadmašila samu sebe! Objavila je, naime, dvije fotografije na Instagramu. I to ne bi bilo ništa čudno dana na njima ne pozira u kupaćem kostimu.

Odjevena u jednodijelni kupaći kostim u crnoj boji, Josipa na sebi ima još samo šešir.

Objavama je diva "pokupila" tisuće lajkova svojih oduševljenih obožavatelja, koji to smatraju vrlo odvažnim potezom za damu koja je kročila u sedmo desetljeće života.

Samo s ružem na usnama, bez naočala i nakita, do izražaja je došla njena aristokratska put. Često je, naime, Josipa naglašavala kako se čuva sunca. Vidno dobro raspoložena, s čašom u ruci, pozirala je u bazenu, a uz fotografije je objavila tek emojije sunca i hashtag #odmor. Pa neka joj je sretan!

ČITAJTE I:

Josipa Lisac prekinula šutnju: 'Živimo u društvu s poljuljanim ljudskim i kulturnim vrijednostima'

Estrada u šoku: 'Prijava protiv Josipe Lisac je smijurija, pravi dokaz koliko smo duhovit narod'

Josipa Lisac prisjetila se svoje najveće ljubavi: 'U tom trenutku sve je postalo jasno'

Josipa Lisac: 'Sama sam ali ne i usamljena, nakon Karla ni jedan mi se muškarac nije usudio prići'

Linker
20. travanj 2024 10:58