Ne propustite!

Nova Gloria Glam otvara novu stranicu u medijima, a čitateljima poklanja najpoželjniji parfem sezone!

Proljetne dane dočekujemo s novim brojem magazina Gloria Glam koji donosi cijeli niz zanimljivih priča, ekskluzivnih intervjua i inspirativnih fotografija. Ne propustite u četvrtak, 27. veljače!

Tim Glorije Glam uronio je na val kreativne energije s ciljem da čitateljima priušti cijeli niz zanimljivih priča, ekskluzivnih intervjua i inspirativnih fotografija te utaži žeđ za originalnim sadržajem - krenuvši od naslovnice, koju krasi model Suzana Horvat i koja najavljuje uzbudljivu sezonu o čijim trendovima čitatelji mogu doznati kroz raskošne modne editorijale s potpisom domaćih kreativaca.

Osobne priče

Na stranicama luksuznog dvomjesečnika glumica Tihana Lazović otkrila je svoja intimna promišljanja o životu, stanju u društvu, ljubavi, braku i majčinstvu te priznala da je ovisnica o slobodi, adrenalinu i ljubavi.

Ništa manje otvorene nisu bile ni mlade redateljice Anica Tomić i Judita Gamulin koje su na jutarnjoj kavi u centru Zagreba iznad prvih zraka sunca pretresle sve teme koje muče njihove generacije te otkrile pakleni plan za 'bolje sutra'.

O kozmetici, životu i stresu

U novom broju autori su pisali i o novoj generaciji zelene kozmetike, eko gadgetima koji djeluju u skladu s prirodom, doznali izgleda luksuz za napredna društva te stali i zapitali se koja nas to iskustva vode do boljeg i sretnijeg života. Časopis Gloria Glam ugostio je i utjecajnu svjetsku psihoterapeutkinju Abigail Iquo Isuo Kirmizitoprak koja je odala kako se dugoročno obraniti od stresa.

Promo
Parfem Dsquared2 - Red Wood

Uz to, tu je i niz jednako zanimljivih sugovornika među kojima Marie Wilkinson, dizajnerica i ambasadorica Cutler and Gross koja nas je povela po talijanskoj tvornici u kojoj nastaju poznate naočale britanskog brenda, Diane Widmaier Picasso, kustosice i unuke genija Pabla Picassa koja stvara čarobne komade nakita, norveške književnice Vigdis Hjorth čiji roman otkriva mračnu ljudsku stranu.

Stranice Glorije Glam prepune su modnih užitaka, hedonističkih fantazija, a kroz njih će čitatelji imati priliku otići put Moskve, New Yorka, Londona, Pariza, Madrida, Lisabona, Dubaija. Sve je to samo dio glossy lepeze uz koje će nova sezona biti uzbudljivija.

Pozivam vas da zajedno s nama krenete na ovo neodoljivo putovanje koje potom nastavljamo na gloriaglam.hr gdje ćemo svakodnevno živjeti svoja pravila.

Novi broj u prodaji je u četvrtak 27. veljače 2020.

Čitajte nas i na gloriaglam.hr!

Pratite i na Instagramu: @gloriaglammagazine

Linker
16. travanj 2024 09:15