MBR press, beauty

 LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
IDEALNA NJEGA

Neka podočnjaci, bore i umorna koža oko očiju postanu prošlost

Suvremeni način života itekako utječe na naše lice, a naročito na najosjetljivija područja, no inovativna linija nudi učinkovita rješenja posvećena ljepoti.

Suvremeni način života itekako utječe na naše lice, a naročito na najosjetljivija područja, no inovativna linija nudi učinkovita rješenja posvećena ljepoti.

Koža u predjelu oko očiju je vrlo specifična i čak pet puta tanja u odnosu na ostale dijelove lica. Sadrži mnogo manje lojnih žlijezda i kolagena u odnosu na ostatak tijela, te je izložena stalnim pokretima, odnosno treptajima do 15 tisuća puta dnevno. Suhi zrak, izlaganje jakom svjetlu, kao i boravak u slabo osvijetljenom okruženju, utječu na izgled kože oko očiju. Svi ti razlozi čine je sklonom dehidraciji, koja je uzročnik pojave bora i podočnjaka. Suvremeni način života, odnosno dugotrajno gledanje u ekrane mobilnih telefona, tableta ili računala, također uzrokuje zamor očiju, koje usljed naprezanja postaju bolne i osjetljive. Slična je stvar i s dugotrajnom vožnjom automobilom, nedostatkom sna, visokom dioptrijom, koje itekako utječu na zamor očiju, čiji su najčešći simptomi nadraženost, nemogućnost fokusiranja, pojačana osjetljivost na svjetlost, stezanje ili bol u leđima, vratu i ramenima, dvostruki zamagljen vid, stres, te umor. Svi se gotovo svakodnevno susrećemo s istim problemima za koje sada postoji učinkovito rješenje u formi MBR obloga za oči, koji učinkovito i brzo uklanjaju tragove umornih očiju, podbuhlih i tamnih podočnjaka, te pojave bora i borica. Naime, Medical Beauty Research je cjelovita linija proizvoda za njegu kože lica i tijela posvećena ljepoti koja ne stari. U njihovim formulama upotrijebljeni su najsnažniji, najčišći i najučinkovitiji sastojci. Posebno razvijene linije proizvoda prilagođene su individualnim potrebama kože. Awake & Lift Eye Patches inovativni oblozi uklanjaju znakove umora i starenja, učvršćuju osjetljivo tkivo oko očiju, potiču mikrocirkulaciju, te trenutačno zaglađuju i učvršćuju kožu.

image

Inovativni oblozi zaglađuju i učvršćuju kožu oko očiju

PRESS

Silken & Calm Eye Patches služe smirivanju i opuštanju tako da opskrbljuju kožu optimalnom količinom vlage, te jačaju prirodnu zaštitnu barijeru kože. CytoLine Fresh-Calming Eye Patches je ultra osvježavajući booster koji pomlađuje i revitalizira područje oko očiju, hidratizira kožu, poboljšava obnavljanje stanica i pruža osvježen i blistav izgled.

image

Oblozi koji opskrbljuju kožu optimalnom količinom vlage

PRESS

CytoLine Hydro-Lift Eye Patches pružaju savršenu hidrataciju i dugotrajno djeluju protiv tamnih podočnjaka i podbuhlosti. Također potiču prirodnu sintezu kolagena u tijelu i posvjetljuju podočnjake. Svi oblozi koriste se nakon čišćenja kože tako da se pritisne pakiranje kako bi tekućina potpuno natopila obloge, a zatim se glatka strana obloga postavlja ispod donje vjeđe, od unutarnjeg kuta oka prema luku jagodične kosti i blago pritisne. Nakon deset minuta djelovanja se uklanjaju s područja oko očiju, koje postaje blistavo i njegovano.

image

Proizvod koji dugotrajno djeluje protiv tamnih podočnjaka i podbuhlosti

PRESS
Linker
07. lipanj 2024 22:02