NAGRADNI NATJEČAJ

Osvojite makeover lica kod primarijusa Glumičića

Magazin Gloria Glow i boutique poliklinika za estetsku kirurgiju Glumičić Medical Group kreirali su nagradni natječaj kako bi vam pružili priliku za osvježenje i poboljšanje vašeg izgleda – jedan sretnik ili sretnica će osvojiti makeover lica!

Iako se na operaciju kod primarijusa Glumičića čeka mjesecima i na listi čekanja su mu pacijenti iz cijele regije, kao dugogodišnji partner Glorije, a sada i magazina Gloria Glow, odlučio je dio svog vremena izdvojiti za naš zajednički projekt - makeover na dar! Veseli ga što će nekome od naših čitatelja učiniti život kvalitetnijim, te vratiti možda zatomljenu životnu radost i samopouzdanje koji će uslijediti nakon brzog oporavka pomoću tretmana u njegovom estetskom centru.

Sudjelovanje u natječaju je jednostavno – prijavite se putem obrasca koji vas čeka u magazinu Gloria Glow, dostupnom na svim kioscima. Uz osnovne podatke, potrebno je poslati fotografije lica te napisati što i zašto biste htjeli promijeniti na svom licu. Pobjednik će biti odabran na temelju kreativnosti odgovora i potrebe za promjenom.

image
Gloria produkcija

Makeover lica može uključivati niz tretmana, ovisno o potrebama i željama pobjednika. Uz pomoć stručnog tima Glumičić Medical Group, pobjednik će izabrati potrebne tretmane i dobiti priliku da se ponovno osjeća samopouzdano i lijepo. Ovo je izvrsna prilika za sve koji su nezadovoljni svojim izgledom ili žele nešto promijeniti iz zdravstvenih razloga.

Ne propustite priliku za sudjelovanje u nagradnom natječaju Glorije Glow i Glumičić Medical Group, i osvojite makeover lica!

Natječaj je završio, dobitnica je Smiljana Tudor.

Pravila nagradnog natječaja možete pronaći ovdje.

O POLIKLINICI GLUMIČIĆ MEDICAL GROUP

Otkako je prije gotovo tri desetljeća otvorio svoju polikliniku u centru Zagreba, estetski kirurg Siniša Glumičić stekao je brojne obožavateljice, zahvalne što im je svojim zlatnim rukama uljepšao noseve, pomladio lica, uklonio podočnjake...

image
PRESS

Jedan je od onih stručnjaka u globalnim razmjerima čije intervencije doslovce usrećuju ljude - jer on to radi suptilno, profinjeno, u skladu s postojećom arhitekturom lica i tijela. U gotovo 30 godina u svojoj je klinici obavio 12.000 estetskih operacija na poznatima i nepoznatima, a ove je godine i njegov posao doživio makeover - otvorio je luksuzni MEDISPA - Premium Aesthetic, gdje njegovi pacijenti imaju mogućnost predoperacijske pripreme (čišćenje i njega kože) te, što je još važnije, postoperacijske njege, za koju je iznimno bitna stručna limfna drenaža lica i tijela.

image
PRESS

S tisućama operacija iza sebe, prim. dr. Glumičić sinonim je za vrhunsku estetsku kirurgiju - zahvaljujući svojoj stručnosti i dugogodišnjem iskustvu, često sudjeluje i održava predavanja i tečajeve na brojnim simpozijima, kongresima i tečajevima u zemlji i inozemstvu, te je ujedno i počasni predsjednik Hrvatskog društva za estetsku medicinu (HDEM).

Iako se na operaciju kod primarijusa Glumičića čeka mjesecima i na listi čekanja su mu pacijenti iz cijele regije, kao dugogodišnji partner Glorije, a sada i magazina Gloria Glow, odlučio je dio svog vremena izdvojiti za naš zajednički projekt - makeover na dar! Veseli ga što će jednoj čitateljici svojim zahvatima zasigurno učiniti život kvalitetnijim, vratiti možda zatomljenu životnu radost i samopouzdanje - koji će uslijediti nakon brzog oporavka pomoću tretmana u njegovom estetskom centru.

Linker
12. travanj 2024 17:16