ANDRIY POPOV/PANTHERMEDIA/PROFIMEDIA
Nove konture tijela do ljeta

Ne možete se riješiti celulita i masnih naslaga? Ova metoda dokazano topi više od dva centimetra masti po tretmanu

Predstavljamo tehnologiju koja koristi ultrazvuk niske frekvencije i intenziteta te njime gađa nakupljenu masnoću i potiče stvaranje kolagena u dubokim i teško dostupnim slojevima potkožja, a rezultati su vidljivi već nakon jednog tretmana. Ovaj tretman u Hrvatskoj zasad jedini ima Beauty Centar by Dina u Rijeci.

Predstavljamo tehnologiju koja koristi ultrazvuk niske frekvencije i intenziteta te njime gađa nakupljenu masnoću i potiče stvaranje kolagena u dubokim i teško dostupnim slojevima potkožja, a rezultati su vidljivi već nakon jednog tretmana. Ovaj tretman u Hrvatskoj zasad jedini ima Beauty Centar by Dina u Rijeci.

Do ljeta želite pomladiti i zategnuti kožu, srediti celulit i uspješno smanjiti masne naslage na tijelu, koje su dosad odolijevale ciljanim vježbama i prehrani? Ti su planovi ambiciozni, ali ostvarivi. Posebno patentirana tehnologija Adipologie svojim djelovanjem daje upravo to - omogućuje oblikovanje tijela, smanjenje obujma i anti-aging, zahvaljujući načinu i dubini na kojoj gađa nakupljenu masnoću i potiče stvaranje kolagena.

image

Adipologie je prva prava alternativa kirurškoj liposukciji

FILIP GRŽINČIĆ

Adipologie koristi ultrazvuk niske frekvencije i intenziteta, tzv. LFU (Low Frequency Ultrasound). Ciljano prodire u problematičan dio potkožja te gađa nakupine masti u najdubljim i najteže dostupnim područjima. Upravo je stupanj prodiranja u potkožje ono po čemu je ova tehnologija revolucionarna i po čemu se razlikuje od sličnih rješenja, kažu u Beauty Centru by Dina u Rijeci (potražite ih i na Facebooku i Instagramu), jedinom centru u Hrvatskoj koji u ovom trenutku nudi tretmane uređajem Adipologie.

Dubinsko djelovanje

Standardna tehnologija prodire pod kožu pod kutom od 45 stupnjeva, dok Adipologie prodire pod kutom od 70 stupnjeva i omogućuje dopiranje do dubokih masnih stanica. Jedina je medicinski odobrena kozmetička oprema na tržištu koja stimulira kolagen u hipodermi, potkožnom sloju koji je prvenstveno zadužen za taloženje masti. Poticanjem kolagena na toj dubini koža se pomlađuje i zateže iznutra, bez oštećivanja, a masne naslage se smanjuju. Rezultati su dugotrajni, jer se kolagen nastavlja obnavljati još neko vrijeme nakon odrađenih tretmana, a svakako će im pridonijeti i zdravi životni izbori, poput dovoljne hidratacije, redovne tjelovježbe i uravnotežene prehrane.

image

Uređaj Adipologie omogućuje višestruko djelovanje ultrazvuka u potkožju

FILIP GRŽINČIĆ

U Beauty centru by Dina rekli su nam da čvrsto vjeruju u učinak ove tehnologije jedinstvenog djelovanja. Koriste je unazad tri mjeseca, a odabrali su je zbog toga što je riječ o novitetu koji omogućuje odlične rezultate u oblikovanju i anti-agingu tijela. Kvaliteta ovog riječkog beauty centra i internacionalno je prepoznata, pa su postali prvi demo centar za Adipologie za cijelu Hrvatsku.

Tanji 2,4 centimetra

Učinak je vidljiv već nakon samo jednog tretmana uređajem Adipologie - dokazano se ovom metodom po tretmanu može ukloniti 2,4 centimetra masnih naslaga, kažu u Beauty centru by Dina. Ipak, paket u pravilu uključuje četiri tretmana, kako bi se ostvarili potpuni rezultati. No, to je individualno i ovisi i o drugim faktorima, primarno o stanju tijela, a zatim o vrsti kože, tretiranom području i načinu prehrane. Stoga je moguće da će nekome biti potrebna samo dva tretmana, a nekome minimalno četiri, objašnjavaju iz beauty centra te toplo preporučuju svima zainteresiranima da dođu na individualne konzultacije prilikom kojih će se procijeniti stanje i preporučiti broj tretmana. Ovome valja dodati i to da se tretmani trebaju odraditi u kontinuitetu, kako bi se osigurala dugotrajnost rezultata, a preporučeni razmak između dva tretmana je 14 dana.

image

Trbuh je jedna od najtraženijih zona za oblikovanje pomoću uređaja Adipologie

FILIP GRŽINČIĆ

Male i velike zone

Tretmani uređajem Adipologie namijenjeni su svima koji žele poraditi na svom izgledu, svima koji imaju problema s masnim naslagama, viškom kože ili nakupljanjem celulita. Osmišljeni su za žene i muškarce koji žele ispraviti nedostatke na tijelu koje ne mogu riješiti vježbanjem i pravilnom prehranom, a zadovoljavajući rezultati postižu se u kratkom roku. Klijentice i klijenti koji su odabrali Adipologie ne kriju zadovoljstvo rezultatima, a najpopularnije zone koje žele tretirati su trbuh i bokovi, kažu u Beauty centru by Dina.

Adipologie se može primijeniti na više zona na tijelu. Male zone su donji dio trbuha, unutarnji dio bedara, koljena, ruke, nadlaktice, stražnji bočni dio leđa (tzv. ljubavne ručke). Velike zone su cijeli trbuh i cijela bedra.

Ugodan tretman

Dodatni je plus tretmana uređajem Adipologie to što su ugodni, neinvazivni i bezbolni, pa nakon njih nije potreban oporavak. Pojedini tretman traje od 20 do 30 minuta, ovisno o zoni koja se tretira. Klijent opušteno leži, a na područje koje se tretira nanosi se gel. Nakon toga stručna osoba posebno dizajniranom tretmanskom glavom za ultrazvuk prelazi preko ciljanog područja.

image

Beauty centar by Dina u Rijeci zasada jedini u Hrvatskoj koristi Adipologie, a oni su i demo centar za rad s ovim uređajem

FILIP GRŽINČIĆ

Liposukcija bez noža

Adipologie je prva prava alternativa kirurškoj liposukciji, pa ga nazivaju i liposukcijom bez noža, jer omogućuje smanjenje obujma te zategnuto i oblikovano tijelo, a rezultati su dugotrajni. Može se kombinirati s LPG-om, još jednim neinvazivnim tretmanom za uklanjanje masnih naslaga i celulita koji koriste u Beauty centru by Dina. Kažu kako u određenim slučajevima kombinacija tih dvaju tretmana daje iznimne rezultate.

Po svemu što smo iz riječkog beauty centra doznali, uz pomoć uređaja Adipologie imamo sasvim dovoljno vremena za smanjenje opsega, zatezanje kože, dotjerivanje i oblikovanje tijela do ljeta. Nema prepreke za to da već u lipnju zablistamo na plaži, no treba imati na umu kako je preporučeni razmak između tretmana dva tjedna, tako da je trenutak za odluku upravo sada.

Sadržaj nastao u suradnji s Beauty centar by Dina.

Linker
27. travanj 2024 01:38