NETFIX/GLORIA.HR
NE PROPUSTITE

14 najboljih Netflixovih filmova koji nas očekuju u 2023. godini

Bez obzira jeste li ljubitelj romantičnih komedija, animiranih filmova ili napetih trilera, na ovoj će se listi zasigurno naći ponešto za vas.

Bez obzira jeste li ljubitelj romantičnih komedija, animiranih filmova ili napetih trilera, na ovoj će se listi zasigurno naći ponešto za vas.

Od romantičnih komedija do kriminalističkih trilera i znanstvene fantastike, i ove nas godine na Netflixu očekuje cijeli niz novih filmskih naslova. Također, čini se kako će 223. na popularnoj streaming platformi biti u znaku velikih holivudskih imena, zvjezdanih povrataka i dugoočekivanih nastavaka, a za sve one koji umjesto kina radije biraju udobnost svoga doma donosimo listu Netflixovih originalnih filmova koje ne smijete propustiti.

You People

Datum izlaska: 27. siječnja 2023.

Redateljica Kenya Barris u suradnji s Jonahom Hillom stoji iza komedije o generacijskim i kulturološkim razlikama dviju obitelji koje povezuje novopečeni par, a glumačka postava uključuje velika imena poput Eddieja Murphyja i Julije Louis Dreyfus.

Your Place or Mine

Datum izlaska: 10. veljače 2023.

Ashton Kutcher i Reese Witherspoon glume stare prijatelje koji se odlučuju zamijeniti za kuće kako bi "začinili" svoje živote. Tako dobivaju jedinstven uvid u živote onog drugoga i to će, čini se, probuditi i ljubavne iskrice...

Luther: The Fallen Sun

Datum izlaska: 10. ožujka 2023.

Dugoočekivana kriminalistička drama u režiji Jamieja Paynea je filmski nastavak istoimene britanske televizijske serije, a Idris Elba će ponoviti svoju kultnu ulogu detektiva Johna Luthera.

Mother

Datum izlaska: 12. svibnja 2023.

Jennifer Lopez u akcijskom trileru igra ubojicu u bijegu od opasnih neprijatelja, koja napušta svoj zaklon kako bi zaštitila svoju kćer, koje se odrekla godinama ranije.

They Cloned Tyrone

Datum izlaska: 21. srpnja 2023.

Miješajući znanstvenu fantastiku s pulp fictionom 70-ih, They Cloned Tyrone prati trio neobičnih protagonista koji slučajno otkrivaju tajne vladine eksperimente koji uključuju kloniranje.

Lift

image

Lif Netflix

NETFLIX

Datum izlaska: 25. kolovoza 2023.

Pljačkaši iz različitih država, koje igraju Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Sam Worthington i Vincent D’Onofrio, unovačeni su kako bi spriječili teroristički napad i pritom moraju izvršiti pljačku u zrakoplovu usred leta.

Love at First Sight

Datum izlaska: rujan 2023.

Inspirirana knjigom Statistička vjerojatnost ljubavi na prvi pogled, radnja filma prati dvoje ljudi koji se susreću i počinju zaljubljivati jedno u drugo na međunarodnom letu, no zatim izgube trag na carini.

The Killer

image

The Killer

NETFLIX

Datum izlaska: 10. studenog 2023.

David Fincher, redatelj uspješnica poput The Social Network, Gone Girl, Fight Club i The Girl with the Dragon Tattoo, stoji iza filma temeljenog na francuskom grafičkom romanu o ubojici s Michaelom Fassbenderom u glavnoj ulozi.

Family Affair

image

Family Affair

NETFLIX

Datum izlaska: 17. studenog 2023.

Romantična komedija prati ljubavni trokut mlade djevojke (Joey King), njezinog šefa (Zac Efron) i njezine majke (Nicole Kidman).

Rebel Moon

Datum izlaska: 22. prosinca 2023.

Epska svemirska opera u režiji Zacka Snydera smještena je u miroljubivu koloniju na rubu galaksije kojoj prijeti vojska tiranskog vođe, a spas će potražiti u mladoj ženi tajanstvene prošlosti.

Nimona

image

Nimona

NETFLIX

Datum izlaska: 2023.

Nimona je dugoočekivana animirana adaptacija istoimene strip serije ND Stevensona, koja prati tinejdžericu sa sposobnošću promjene izgleda i oblika, koja se našla na meti ubojice.

The Wonderful Story of Henry Sugar

Datum izlaska: 2023.

Wesu Andersonu nisu strana djela Roalda Dahla. Njegov animirani Fantastični gospodin Lisac odmah je postao klasik, a ovoga puta adaptira kratku priču.

Rustin‘

image

Rustin‘

NETFLIX

Datum izlaska: 2023.

Legendarni redatelj George C. Wolfe donosi nam priču o borcu za građanska prava Bayardu Rustinu, s Colmanom Domingom u glavnoj ulozi.

Maestro

image

Maestro

NETFLIX

Datum izlaska: 2023.

Biografski film o skladatelju Leonardu Bernsteinu režirao je Bradley Cooper, koji u njemu glumi s Carey Mulligan, a producirali su ga Martin Scorsese, Steven Spielberg i Todd Phillips.

Linker
07. svibanj 2024 21:06