PRESS
KARMA

Svi su oduševljeni neočekivanom suradnjom: Taylor Swift i Ice Spice su nam na repeatu

Remiks "Karma" stigao je uz novu verziju pjesme "Snow on the Beach" na deluxe izdanju posljednjeg albuma Taylor Swift, "Midnights (Til Dawn Edition)"

Remiks "Karma" stigao je uz novu verziju pjesme "Snow on the Beach" na deluxe izdanju posljednjeg albuma Taylor Swift, "Midnights (Til Dawn Edition)"

Grammyjem nagrađena kantautorica, 33-godišnja Taylor Swift ostvarila je novu suradnju s 10 godina mlađom američkom repericom u usponu Ice Spice. Objavljen je njihov zajednički remiks omiljene pjesme obožavatelja "Karma" na albumu "Midnights (Til Dawn Edition)", koji je deluxe verzija njezina posljednjeg albuma, koji također sadrži novu, proširenu verziju pjesme "Snow on the Beach" s više vokala Lane Del Rey kao i "Hits Different", koja je prethodno objavljena kao ekskluzivna pjesma Targeta. Reperica s kojom surađuje, Ice Spice je nakon remiksa njezine pjesme "Princess Diana" s Nicki Minaj dospjela na top 5 Billboard Hot 100. Njezin revolucionarni singl "Munch (Feelin‘ U)" objavljen je tek prošlog kolovoza, a nakon toga mlada reperica je u iznmno impresivnom i brzom usponu.

U četvrtak, Swift je najavila "Midnights" (Til Dawn Edition) putem Instagrama, napisavši: "Hm. Imam vam toliko toga za reći. Veliki sam obožavatelj ove briljantne umjetnice i nakon što sam je upoznala, mogu potvrditi: ona je TA koju treba pratiti. Drago mi je što mogu reći da će Karma s nevjerojatnom @icespice izaći sutra navečer u MIDNIGHT ET kao dio novog deluxe albuma "Midnights" (Til Dawn Edition) za koji se sada možete predbilježiti na store.taylorswift.com!" Njezin deluxe album bit će dostupan na CD-u isključivo na licu mjesta na njezinim nastupima na turneji Eras, koja je započela još u ožujku u Arizoni, a jedan od nadolazećih koncerata je ovog vikenda na stadionu MetLife u New Jerseyu.

Swift neumorno radi i na novoj verziji njezinog trećeg studijskog albuma "Speak Now" iz 2010. godine. Novi će sadržavati 22 pjesme, uključujući šest potpuno novih. Tijekom svog nastupa u Nashvilleu 5. svibnja, najavila je da će biti objavljen 7. srpnja. "Prvi put sam napisala Speak Now, potpuno sama, u dobi između 18 i 20 godina. Pjesme koje su došle iz tog razdoblja mog života bile su obilježene brutalnom iskrenošću, nefiltriranim dnevničkim ispovijestima i divljom čežnjom", napisala je Swift na Instagramu nakon najave albuma.

Linker
21. svibanj 2024 02:29