U BOJI MILENIJALACA

Od ‘baby roze‘ do vibrantne ružičaste: Osvježite svoj dom detaljima u hit boji

Ovu boju u svoj dom uvodite postepeno kroz detalje i osjetite kako se mijenja atmosfera u prostoriji.

Upuštate li se u preuređenje doma ili želite samo osvježiti prostorije svog stana ili kuće, pravo je vrijeme da interijer oživite ružičastom bojom - pravim hitom u dizajnu interijera 2022.

Nijanse s ružičaste palete boja proglašene su čak bojama milenijalaca, a jednako su popularne pastelne nijanse, kao i one kričavo ružičastih tonova. Za one koje privlači upečatljiv dizajn, dobre su vijesti da ne mogu pretjerati s ružičastom koja je dozvoljena na svom namještaju, tepisima, jastucima i ukrasima. Ljubiteljima minimalizma bit će dovoljna vaza, tepih ili pak svijeća u tom tonu. Male promjene koje čine veliku razliku postići ćete i okvirima od slika, ogledalima, suđem, zavjesama, ali i lusterima, vazama i tapetama na dijelu zida.

image

Ružičasta boja hit je u uređenju interijera 2022.

UNSPLASH

Čitajte i: Zaboravite četvrtaste bordure: Novi hit u uređenju interijera su okrugla ogledala!

Ovom bojom u svom domu ćete stvoriti dojam elegancije i mekoće, dok istovremeno pokazujete da pratite najnovije trendove.

image

Ne bojite li se drastičnih promjena, obojite zid u ružičastu boju.

UNSPLASH

Bili ljubitelj minimalizma ili maksimalizma u dizajnu interijera, svaki trend prvo isprobajte kroz detalje kako biste korak po korak vidjeli odgovara li vam ova boja u dizajnu interijera. Za početak promijenite zavjese, kupite rozu svjetiljku i promijenite posteljinu.

image

Kroz detalje u ružičastoj boji mijenjajte atmosferu u stanu.

UNSPLASH

Čitajte i: Ležerno je novi trend u interijerima: Karim Rashid dizajnirao namještaj u koji smo se zaljubili na prvi pogled!

Oni nešto hrabriji i odlučniji neće pogriješiti niti bojanjem cijelog zida u ružičastu nijansu. Ove nijanse koje podižu raspoloženje atmosferu vašeg doma podići će na sasvim novu razinu.

image

Ova boja stvorit će osjećaj ugode u domu.

UNSPLASH

U vašem domu najvažnije je da se osjećate ugodno, a to ćete najlakše postići nijansama roze.

Linker
19. travanj 2024 15:06