BOGATA PONUDA

‘Kušajte‘ slijedove koktela! Jedan od omiljenih barova u Rijeci ima neodoljivu ponudu

Ideja Teatro Lounge Bara je da se svakog četvrtka ponudi neki novi destilat ili povijesni period kao vodilja za kreiranje menija, koji garantira čarobni spoj okusa i pravi doživljaj za nepca.

Teatro Lounge Bar u Rijeci sinonim je kvalitete i jedno od omiljenih mjesta Riječana, ali i brojnih turista, koji ovoga ljeta borave u "gradu koji teče". Fina kava, prostrana terasa na atraktivnoj lokaciji uz HNK Ivana pl. Zajc, odlični kokteli - mnogo je razloga zašto je Teatro tako popularan među svojim sugrađanima, kojima uvijek nastoji ponuditi nešto novo i svježe, stoga je prošlog pokrenuo Tasting Menu koncept.

image
Teatro Lounge Bar
IVOR MAZAR

Inovativna je to ideja nastala po uzoru na mnoge vrhunske restorane, koji u svojoj ponudi imaju degustacijske menije. “Teatro Tasting Menu” naziv je za nove, šarene i kreativne četvrtke koji skrivaju zanimljive degustacijske ponude vrhunskih koktela. Upravo kao i u vrhunskim restoranima, u Teatru linija od pet ili tri koktela po osobi garantira apsolutno čarobni spoj okusa i pravi doživljaj za nepca.

"Pokrenuli smo važan i veliki koncept kada se priča o koktel sceni kod nas. Kompleksnost izrade menija, kao i izvedba istog, bio je apsolutni izazov za cijeli tim, a pohvalio bih sve kolege na čelu s vlasnikom, jer smo svi dali svoj maksimum da ovo zaživi. Tokom organizacije samog menija pazio sam na pravilan odabir redoslijeda koktela. Krenulo se s aperitivnim okusima i završilo sa slatkastim digestivnim koktelom. Vrlo je bitno pratiti samu težinu pića, kao i pravilnu mrežu okusa kod prva dva koktela, kako se ne bi stvorio kontraefekt. Laganija pića uvijek su uvod u ovakav oblik večeri. Iz razloga popularnosti i navike ljudi koji zalaze u naš bar, odabrali smo gin kao glavnu priču uvodne večeri i nismo pogriješili. Pet različitih slijedova na bazi tog destilata oduševili su sve prisutne. Teatro Tasting Menu iskorak je koji je Rijeci trebao i koji je odlično prihvaćen", rekao je glavi barmen u Teatru, Dorijan Skoblar.

image
Slijedovi koktela
IVOR MAZAR

Čitajte i: Donosimo vam pet genijalnih sezonskih recepata vlasnice jedne od najstarijih istarskih konoba

Ovaj mladi, talentirani i kreativan barmen jedan je od priznatijih u području miksologije, a sa svojim originalnim stilom brzo i s lakoćom se našao u prestižnom krugu najperspektivnijih barmena u Hrvatskoj. Zahvaljujući njegovim jednostavnim, ali prepoznatljivim pićima, Rijeka je dobila mjesto gdje se cijele godine može uživati u kvalitetnim koktelima.

image
Teatro Lounge Bar
IVOR MAZAR

Čitajte i: Ljetni kokteli uz koje se odmah spuštaju temperature! Donosimo pet recepata koje možete napraviti kod kuće

Grad na Rječini postaje sve zanimljiviji i privlači sve veći broj gostiju, a koncepti koji donose hedonističke trenutke i posebne doživljaje najbolji su adut. Stoga, ako vas put dovede u ovaj šarmantni grad, svakako posjetite Teatro Lounge Bar i uživajte u koktelima koji donose jedno sasvim novo iskustvo uživanja! Širok osmijeh gostiju, sjajna atmosfera i fini kokteli najbolji su pokazatelj da je inicijativa od starta na jako dobrom tragu.

image
IVOR MAZAR
Linker
20. travanj 2024 03:01