Iskustvo za pamćenje

Nepca, radujte se! Noel se ekskluzivno otvara za adventski Chef Experience ručak

Ovom je prigodom chef Bruno Vokal osmislio posebni meni od pet slijedova koji uključuje birane lokalne delicije, poput krčke pastrve, hobotnice, inćuna, telećih obraza i bijele jadranske ribe, a posebno će vas oduševiti svojom jedinstvenom izvedbom omiljenih, autohtonih jela – štruklima i međimurskom gibanicom.

Da, dobro ste pročitali - Noel se ekskluzivno otvara za adventski Chef Experience ručak. U posebno osmišljeni meni od pet slijedova, chef Bruno Vokal je integrirao birane lokalne delicije, a Ivan Jug je pripremio izvrsnu listu vrhunskih vina koja skladno prate svako jelo.

Adventski ručak trajat će od 1. do 24. prosinca, a moguće ga je rezervirati za minimalno deset osoba čime Noel postaje ekskluzivno mjesto druženja za vaše poslovne partnere ili drage prijatelje.

image

Ivan Jug

NOEL

Iskoristite ovu priliku za uživanje u biranim specijalitetima i elegantno uređenom, adventskom Noelu.

Zagrebački restoran s jednom Michelinovom zvjezdicom - Noel, ekskluzivno se otvara za adventski Chef Experience ručak. Ovom je prigodom chef Bruno Vokal osmislio posebni meni od pet slijedova koji uključuje birane lokalne delicije, poput krčke pastrve, hobotnice, inćuna, telećih obraza i bijele jadranske ribe, a posebno će vas oduševiti svojom jedinstvenom izvedbom omiljenih, autohtonih jela - štruklima i međimurskom gibanicom.

image

Noel Chef Experience ručak

NOEL

Nagrađivani sommelier Ivan Jug je za adventski Chef Experience ručak pripremio izvrsnu listu vina koja će se savršeno sljubljivati s okusima svakog od pet slijedova te tako zaokružiti ovo ekskluzivno gourmet iskustvo.

Pogledajte u čemu možete uživati...

image

Noel Chef Experience ručak

NOEL
image

Noel Chef Experience ručak

NOEL

Noel Chef Experience ručak moguće je rezervirati u razdoblju adventa, od 1. do 24. prosinca. Ručak se poslužuje svakim danom od 13 do 16 sati, a više informacija, kao i rezervacije, možete dobiti upitom na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

image

Noel Chef Experience ručak

NOEL

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku za ekskluzivno ustupanje elegantno dekoriranog restorana te druženje s dragim prijateljima uz vrhunsku gastronomiju s potpisom Noel tima.

Linker
03. prosinac 2023 00:39