Ne propustite

Otkriveno kada kreće nova sezona MasterChefa: ‘Kuhajte, hrabro i sa srcem!‘

Uzbudljivo MasterChef putovanje započinje na audicijama, a kako su se snašli prvi kandidati ispred žirija, saznat ćemo već u ponedjeljak 20.rujna.

Neki će svoj put već na ovoj prvoj postaji završiti, a samo neki će se uspjeti izboriti za daljnje natjecanje i željno iščekivanu MasterChef pregaču. Svi kandidati dijele isti san – da postanu novi hrvatski MasterChef! No, tko će ostaviti najbolje od sebe na tanjuru na audicijama, tek ćemo vidjeti, a neka od imena onih koji idu dalje saznat ćemo u prvih šest audicijskih epizoda.

Žiri, sastavljen od tri vrhunska chefa i profesionalca, ističe kako titulu MasterChefa zaslužuje ona osoba koja je spremna riskirati, učiti i razvijati se, onaj ili ona tko može, želi i hoće pomaknuti granice.

Čitajte i: Ljubimac žena, mlada zvijezda i ugledni profesor - Novi žiri MasterChefa otkrio nam što nas čeka u popularnom showu

Za takvim ustrajnim i otvorenim kandidatima su Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić u potrazi, a žiri im svima prije samog starta poručuje: ‘‘Kuhajte, hrabro i sa srcem. Kuhajte najbolje do sada!‘‘.

Trideset minuta dano je kandidatima za pripremu jela u predkuhinji i deset minuta ispred žirija u TV studiju kako bi prezentirali svoj tanjur, ali i sebe.

image
Žiri ove godine čine Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić.
PROMO

Chef Stjepan Vukadin ističe: ‘‘Zapamtite jednu stvar – MasterChef mijenja živote!‘‘

Chef i član žirija Damir Tomljanović ističe kako je MasterChef kuhinja mjesto gdje se snovi ostvaruju, ali i ruše, mjesto gdje je glavna namirnica ustrajnost, a glavni začini sloboda i kreativnost.

Član žirija Melkior Bašić pak ističe: ‘‘Kuhinja je za mene igra, sloboda, posao, ali i najdraži hobi. Alat za istraživanje, kreativnost i osobnost, jedno od najtežih, ali i najljepših zanimanja.‘‘

Čitajte i: Tko je fatalno zgodni zagrebački kuhar zbog kojeg jedva čekamo Masterchef?

Stjepan Vukadin ima jasan stav kako izgleda život budućeg masterchefa: ‘‘U kuhinji moraš biti spreman na konstantan rad, uvijek ima nešto novo što se možeš naučiti, vještina koju možeš savladati, granica koju možeš još malo pomaknuti… Jedino tako možeš napredovati i postati bolja verzija sebe.‘‘ MasterChef žiri je u potrazi za onima koji ustaju kad padnu, za onima koji su spremni učiti na svojim pogreškama, za onima koji su svjesni da prosječno nije dovoljno.

Tko će dobiti priliku za daljnje natjecanje, saznat ćemo u prvoj epizodi MasterChefa u ponedjeljak 20.rujna u 21.15 sati na Novoj TV!

Linker
10. siječanj 2023 23:28