Šljiva rolice

 PRIVATNA ARHIVA
Još malo pa nestalo!

Ukusan desert sa šljivama iz omiljene slastičarnice uskoro izlazi iz ponude, vrijeme je da vas osvoji - ako već nije

Riječ je o sezonskoj varijaciji mnogima omiljenih cimet rolica, a u verziji s potpisom slastičarke Tee Mamut glavne zvijezde šljiva rolica su, naravno, šljive u kombinaciji s medenjacima, krem sirom i komadićima bijele čokolade.

Riječ je o sezonskoj varijaciji mnogima omiljenih cimet rolica, a u verziji s potpisom slastičarke Tee Mamut glavne zvijezde šljiva rolica su, naravno, šljive u kombinaciji s medenjacima, krem sirom i komadićima bijele čokolade.

Ako još niste stigli isprobati šljiva rolice iz omiljene splitske slastičarnice Oš Kolač, sada je pravo vrijeme za to jer ovaj slastan desert uskoro više neće biti u ponudi. Ovaj jesenski desert, koji nas je oduševio i izgledom i okusom, uskoro izlazi iz ponude jer mu sezona prirodno dolazi kraju.

Riječ je o sezonskoj varijaciji mnogima omiljenih cimet rolica, a u verziji s potpisom slastičarke Tee Mamut glavne zvijezde šljiva rolica su, naravno, šljive u kombinaciji s medenjacima, krem sirom i komadićima bijele čokolade.

Cijena jedne rolice iznosi 3,90 eura, a ovaj slatki hit pojavio se u ponudi nakon povratka orah-vanilija rolica, koje su inspirirane okusima djetinjstva i brzo su osvojile srca ljubitelja sezonskih slastica.

image

Rolice s pekmezom od šljiva još su kratko u ponudi

OŠ KOLAČ

Sezona domaćih šljiva kratko traje – u pravilu od kraja ljeta do sredine jeseni – i upravo je ta prolaznost dio čari ovog deserta. Sočne, zrele šljive u slasticama donose blagu kiselkastu notu koja se savršeno nadopunjuje s toplim začinima i slatkim sastojcima, stvarajući balansirani, pun okus.

Osim šljiva rolica, koje su, kako su otkrili i na svojim društvenim mrežama, još vrlo kratko dostupne, u ponudi Oš Kolača i dalje ostaju nezaobilazne cimet rolice. Taj klasik s bogatim punjenjem od cimeta i premazom od krem sira i Bourbon vanilije već je dugo jedan od najtraženijih deserata iz njihove vitrine.

25. studeni 2025 23:39