TKO JE NE BI POŽELIO?

Inspiracija iz doma Julianne Moore: Ovo je sofa koja je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda

Slavna glumica u svoj je dnevni boravak smjestila jedan od legendarnih dizajna švicarskog brenda de Sede.

Svaki put kad netko od zvijezda podijeli dio svog doma, znatiželjno promatramo koji su to komadi pronašli svoje mjesto u njihovim luksuznim vilama. Ništa drugačije nije bilo ni kada je glumica Julianne Moore podijelila fotografiju svoje ljubimice Hope koja uživa u udobnosti garniture smještene u prozračnom dnevnom boravku.

image

Juliane Moore

JAMES MCCAULEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA JAMES MCCAULEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naravno da nam je svima centralni komad te prostorije upravo sofa koja uvelike i diktira cjelokupan dojam dnevne sobe. Tako je i kod Julianne Moore koja je za svoj dom izabrala kultni komad švicarskog brenda de Sede. Radi se o sofi DS-600 Snake koju su dizajnirali Eleonore Peduzzi-Rive, Heinz Ulrich i Ueli Berger, a predstavljena je još 1972. godine.

image
ARCHITONIC

Garnitura koju nazivaju "zmijom" jer se može nadograđivati i produživati koliko god da je to potrebno, postala je legendarni komad namještaja, a krasila je domove brojnih zvijezda, među kojima su i Tina Turner i Mick Jagger. Neformalno je zovu i "beskonačnom sofom", a zbog te svoje funkcionalnosti ušla je i u Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda kao najduži kauč na svijetu.

image
ARCHITONIC

DS-600 Snake iznimno je funkcionalan komad namještaja jer se sastoji od pojedinačnih dijelova koji se mogu slagati u različite oblike te se time prilagoditi obliku sobe. Na stranici brenda može se vidjeti 7 različitih kombinacija u koje se ova modularna sofa može postaviti, a dostupna je velikom broju boja i različitih materijala.

image
ARCHITONIC
Linker
23. travanj 2024 15:08