Nešto novo

Glazbeni prvijenac Waltera Fuega zove se ‘Ti’: Ako vam treba razlog za osmijeh, to će učiniti ova nježna pjesma

Nova glazbena priča koja će vas pomesti pravim notama, ova nježna i emotivna, a moćna pjesma odvest će vas u svijet mašte.

Glazbenik Ivan Soldo potpisuje glazbu i tekst prvog singla "Ti" koji izvodi pod pseudonimom Walter Fuego. Ova ‘pitka’ pjesma nosi zvuk koji pri slušanju umiruje i slikovito vodi u svojevrsni svijet mašte i zaljubljenosti.

"Hej, moje ime je Walter Fuego. Kažu da od malih nogu imam veliku glavu. Tvoj sam prijatelj, poznanik ili samo prolaznik. Možda me nađeš na jednom dalekom otoku u nekoj drugoj stvarnosti. Danas sam ribar, sutra stolar, a već dan nakon toga možda i poštar. Bit ćemo bliski ako naćuliš uši i kreneš prema zvuku glazbe. Uz glazbu pijem, plačem i tugujem. Uz glazbu slavim, skačem i smijem se. Uz glazbu ljubim i ljube me. Glazba je sve. Kako svojom energijom privlačim slične energije, pronašao sam ljude koji shvaćaju emociju i bit svega onoga što predstavljam.”

Pogledajte video

“Ti” je Walterovo prvo dijete koje je dobilo puno pažnje i ljubavi. Svi koji su na njoj radili dodali su djelić svoje emotivne palete boja. Stoga nosi onaj uzbudljivi trenutak u kojem različiti karakteri mijenjaju i oplemenjuju nešto apstraktno i djeluju u sinergiji kroz zajedničku strast, poštovanje i prijateljstvo", rekao je Ivan Soldo.

Nova priča

Ivan Soldo, Petar Lisjak, Mario Pavlić, Barbara Ćavar, Nikola Smiljanić i Stelio Spanjol glavni su likovi nove priče u kojoj će vas pomesti pravim notama.

image
Pjesma 'Ti' prva je nježna balada koju potpisuje Walter Fuego.
FOTOGRAFIJE:

Emil Bišćan je zaslužan za miksanje, a Gregor Zemljič za mastering. Aranžman su radili Petar Lisjak, Ivan Soldo i Mario Pavlić. Cijelu ovu glazbenu priču uokvirio je videospot koji je režirao Tvrtko Barišić, a glavni lik je prelijepa Ivana Brletić koja je dočarala upravo ono što nam nudi ova pjesma.

“Njenu odjeću nije odabrao Đelo Hadžiselimović već ˝Bolero˝iz Karlovca. Dozvolite sebi da utonete u ovu skladbu posvećenu samo njoj, razlogu mog vječnog nemira. Pozdrav!", kazao je za kraj Ivan.

Linker
19. travanj 2024 14:54