Fitness preporuka

Planirate li posjetiti Split, šteta je ovo propustiti: Besplatni treninzi uz najpoznatiju trenericu

Grad podno Marjana cijeli ovaj mjesec nudi besplatne treninge. Uključiti se mogu svi, a kompletan sportski program organizira se na plažama te u park šumi Marjan.

Split je oduvijek poznat kao grad sporta, a od ove godine mogao bi postati i zanimljiva destinacija za sve ljubitelje aktivnog života. Od, naime, prvog svibnja na nekoliko gradskih lokacija po prvi se put provodi projekt Tutta forca čiji je cilj promocija vježbanja.

Organizatori ove jednosmjesečne manifestacije su Turistička zajednica grada Splita i poznata trenerica Sanja Žuljević.

Riječ je o besplatnim treninzima, a ono što je posebno zanimljivo jest da se najveći dio aktivnosti održava na gradskim plažama.

image

Projekt Tutta forca ima za cilj promociju vježbanja.

PRESS

"Od plaža su u pitanju Obojena, Ježinaci Zvončac, a za neke programe smo 'rezervirali' park Sustipan i park šumu Marjan. Ideja i cilj ovog projekta je pokrenuti dobru i aktivnu energiju Splita, probuditi pozitivan duh i navike te inspirirati domaće i strane posjetitelje na provođenje kvalitetnog vremena na otvorenom; trenirajući, učeći nove tehnike i vještine, kako na tjelesnom tako i na mentalnom planu, kroz druženje", veli trenerica Sanja, koja osobno sudjeluje u svim programima.

image

Treninzi su organizirani za sve generacije.

Press

Čitajte i: Najpoznatija domaća trenerica iskreno o životnom zaokretu i novim poslovnim projektima: ‘Nisam požalila!‘

A oni uključuju funkcionalne treninge, jogu, street dance, hip hop, nordijsko hodanje, trail trčanje, slobodno penjanje, SUP školicu, vožnju biciklima meditacije disanjem te treninge za najmlađe. Uz Sanju, sve vježbe čiji je raspored objavljen na stranici tutaforca.com drže certificirani treneri i instruktori, a uključiti se mogu svi koji to žele.

image

Sanja Žuljević vodi projekt.

PRESS

Broj sudionika je ograničen samo za SUP, dječje treninge i slobodno penjanje koje se održava na Marjanu. Organizatori su prezadovoljni dosadašnjim odazivom Splićana, a pozivnicu šalju i svima koji do kraja svibnja namjeravaju posjetiti njihov grad.

Linker
20. travanj 2024 05:51