Pomozite!

Pomoć stradalima u potresu akcijom ‘ZAR trči za Petrinju‘: Trčite i donirajte za Petrinju i okolicu

Potreseni scenama iz Petrinje, Siska, Gline i okolnih mjesta pogođenih potresom, organizatori tradicionalne blagdanske kostimirane utrke Zagreb Advent Run organizirali su hvalevrijednu humanitarnu akciju.

U sklopu nje pozivaju sve trkače te ostale zainteresirane građane da otrče željenu dionicu bilo gdje u Hrvatskoj do 10. siječnja 2021. i uplaćenim željenim iznosom podrže stradale na potresom pogođenim područjima.

Registracije su dostupne na www.zagrebadventrun.hr, a organizatori će sva novčana sredstva donirati za pomoć stradalima u Sisačko-moslavačkoj županiji.

U želji da se dodatno pomogne svim stradalima te da im se umanji nastala bol i tuga, organizatori Zagreb Advent Runa, tvrtke Millenium promocija i Run Croatia, pozivaju sve građane da daju svoj doprinos i pokažu veliko trkačko srce.

"Iznenađeni nemilim događajem koji je pogodio Petrinju i okolna područja, odmah smo osmislili način na koji se možemo uključiti. Suosjećamo sa svim stradalima te smo organizirajući humanitarno trčanje "ZAR trči za Petrinju" odlučili djelovati i pokazati veliko ZAR-ovsko, trkačko srce. Sva prikupljena sredstva u ovoj akciji donirat ćemo za pomoć Petrinji i okolnim mjestima, a u znak zahvalnosti svim trkačima poslat ćemo prigodnu ZAR digitalnu zahvalnicu", poručili su organizatori Zagreb Advent Runa.

image
Trčite i pomozite stradalima u potresu.
Ivana Nobilo/CROPIX

Ujedno, pozivaju sve sudionike ove akcije da dijele svoje fotografije i videozapise trčanja na društvenim mrežama uz hashtag #ZARtrčizaPetrinju.

Donacije u okviru ove akcije moguće je uplatiti na niže navedene podatke otvorenog računa u Državnoj riznici, a po završetku akcije organizatori će javno objaviti sveukupni iznos prikupljenih sredstava. Prilikom uplate u poziv na broj odobrenja uz tražene podatke upisuje se broj 1 (kao na primjeru niže), a koji se odnosi na akciju "ZAR trči za Petrinju".

Primatelj: Državni proračun Republike Hrvatske

Račun za uplatu: HR1210010051863000160 I Model: HR 68

Poziv na broj primatelja: 5444-OIB-1

Za uplate iz inozemstva – SWIFT: NBHRHR2XXXX

Linker
24. rujan 2023 21:11