PRESS
TRKAČI I AMATERI

Prijavite se na Zagreb Advent Run! Ambasadorica utrke Renata Sopek ‘navija‘ da padne snijeg, za još bolji ugođaj

Zagreb Advent Run svake godine okupi više stotina trkača koji preplave središte Zagreba, a među njima često budu i poznata lica, poput tenisača Marina Čilića, voditeljice Doris Pinčić te glumice Ecije Ojdanić.

Zagreb Advent Run svake godine okupi više stotina trkača koji preplave središte Zagreba, a među njima često budu i poznata lica, poput tenisača Marina Čilića, voditeljice Doris Pinčić te glumice Ecije Ojdanić.

Prijave za najveseliju adventsku utrku Zagreb Advent Run produljene su do nedjelje, 5. prosinca, a prijaviti se možete na njihovoj službenoj web stranici. Sudjelovanjem u utrci podržavate rad udruge „Nismo same“ jer će se dio kotizacija od utrke donirati njihovom projektu „Nisi sama-ideš s nama“ kojim se omogućava besplatan taksi prijevoz ženama oboljelim od raka na kemoterapije.

image

Zagreb Advent Run 2020.

IGOR KRALJ/PIXSELL

"Sa svih strana nam dolaze pozitivne reakcije i poruke podrške za ovu lijepu blagdansku priču. Zagreb Advent Run je zaista poseban doživljaj jer u krugu svojih obitelji i prijatelja u predbožićno vrijeme zajedno činimo dobra djela uz veliku dozu smijeha i zabave. Još kad bi u to vrijeme pao snijeg, atmosfera bi bila idealna", rekla je Renata Sopek, ambasadorica utrke.

Centar Zagreba, osim božićnih lampica i dekoracija, ukrasit će brojni sudionici u šarenim kostimima koji će ove godine trčati i hodati u znak podrške svim ženama oboljelima od raka. Utrka će se održati u nedjelju, 12. prosinca, s početkom u 12 sati sa startom i ciljem ispred hotela The Westin Zagreb, a dio sredstava od uplaćenih kotizacija donirat će se Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka „Nismo Same“.

image

Zagreb Advent Run

IGOR KRALJ/PIXSELL

Čitajte i: Emotivan ulazak u cilj glumice Ecije Ojdanić: 'Prije šest godina ovo je bila moja prva utrka, moj ulazak u svijet 'luđaka'

Udruga će donacijska sredstva iskoristiti za svoj projekt „Nisi sama – ideš s nama!“ u sklopu kojeg osiguravaju besplatan prijevoz ženama oboljelih od raka na kemoterapije. Projekt se financira isključivo iz donacija, a do sada su kroz njega osigurali prijevoz za sveukupno 447 žena, što je više od 16.000 besplatnih taksi vožnji. Iz tog razloga važno je podržati ovaj projekt kako bi nastavili sa svojim plemenitim djelovanjem i u što većoj mjeri pomogli ženama koje vode bitku protiv različitih oblika raka.

Linker
20. lipanj 2024 13:35