pisac koji osvaja regiju

Sto vječitog mladoženje – priče koja će vam vratiti želju za životom bez filtera

Nakon romana ‘Trubači fajront’ i ‘Mariza’ koji su čitatelje doveli do suza, nova knjiga Mladena Petkovića izmamit će vam osmijeh na lice.

Mladi pisac Mladen Petković iz Banja Luke sa svoja prva dva romana oduševio je regiju, a ništa manje čitatelji neće biti oduševljeni ni s novom knjigom „Sto vječitog mladoženje”. Zbirka je to kratkih, antidepresivnih, duhovitih priča koje su pravi recept za podizanje raspoloženja. Otkrijte koja su najbolja mjesta da samog sebe izvedete na spoj, gdje se nalazi trgovina sreće, kako izgledate kada vas nitko ne promatra, što svi rade kada mislimo da cijeli grad spava, otkrijte što trebate odgovoriti svima ako ste single, a dobivate stalno ista pitanja, od ovih priča pokupit ćete stvarnost bez fotošopiranja.

Za kraj na najjače pustite gradski blues da svira i uz nezaboravni koktel prepustite se ljepoti svakodnevice koja ne mora biti rutinska. Dio recenzije kaže da za stolom vječitog mladoženje sjedi život! Preko puta njega – ljubav. Zajedno s njima – sudbina. I kao četvrti član ovog kvarteta istine – čitatelji.

Uronite u svijet ‘čudnoga‘: Nova knjiga poznatog novinara propitkuje svijet kroz uzbudljive misterije i zagonetke

Čitajući ove, šarmantno napisane priče, pomislit ćete da vam iz pozadine dopire omiljena muzika, na vratima stoji spakiran kofer i jednosmjerna karta za daleko putovanje gdje putujete na frekvenciji mašte. U dvadeset i sedam različitih, priča, ovaj pisac će vam pomoći da shvatite gdje u gradu možete kupiti sreću bez PDV-a, na koju foru da na vas padne Julia Roberts, koja hrana je najbolja za dušu, s kim se ispija najbolje vino, gdje se ujutro sluša blues, koji odgovor je najbolji da vam više nitko ne postavlja suvišna pitanja! Ove priče vratit će vam želju za životom bez filtera.

Vedrana Rudan predstavila novu knjigu i progovorila o razvodu! Je li napokon otkrila ono što zanima domaću javnost?

Linker
24. siječanj 2023 03:34