šuška se, šuška

Vraća nam se Hush Hush market, kreativni događaj za ljubitelje domaćeg dizajna

Poznati market na kojem dizajneri i kreativci predstavljaju svoje rukotvorine i kreacije vraća se u Zagreb i publici još jednom nudi uživanje u njihovim radovima.

HUSH HUSH market vraća se na već dobro poznatu lokaciju u zagrebačkoj Ilici 15/1. Ljubitelji domaćeg dizajna i umjetnosti uživat će 19. i 20. listopada na šestom izdanju sajma "šuškavih" rukotvorina naših marljivih umjetnika i dizajnera.

Izložbeno-prodajni sajam će pored već poznatih izlagača okupiti i ostale hrvatske kreativce koji će izložiti sofisticirane i elegantne jesenske komade odjeće, umjetnički nakit, modne dodatke, umjetničku keramiku, dekoracije za dom, ali i proizvode za četveronožne ljubimce koje potpisuje tim DoubleTrouble.

Promo

Promo

Spomenimo da će svojim radovima sajam upotpuniti i brendovi Zizou, LP design,Mustra, Lara Bernot, gošća iz Slovenije, Zmajevna, Dressed2Cook design, Di Dizajn, Artefacto, Krakle keramika, Marmelo, Glass Land, Bilja, Marai, Avi, te GoRetro koji po prvi puta na Hush Hush marketu prezentira i liniju košulja za muškarce.

Tijekom trajanja dvodnevnog kreativnog sajma svi će imati priliku upoznati dizajnere i umjetnike koji se kriju iza stvorenih i oblikovanih umjetnina, a ujedno i prilika da se počastite nekom novom stvarčicom ili pronađete originalan poklon za bližnje. HUSH HUSH market otvoren je u subotu od 10 do 21 sat, a u nedjeljuod 10 do 20 sati i ulaz je besplatan!

Linker
16. travanj 2024 19:50