PRESS
SNJEŽNE VIBRACIJE

Savršeno zimsko utočište: Ovo je mjesto za opuštanje, skijanje i zabavu

Obertauern, najsnježnija skijaška destinacija, od ove godine donosi i vrhunske snježne vibracije. Valamarovim hotelima Kesselspitze Valamar Collection Hotel i Valamar Obertauern Hotel pridružuje se Obertauern [PLACESHOTEL] by Valamar.

Obertauern, najsnježnija skijaška destinacija, od ove godine donosi i vrhunske snježne vibracije. Valamarovim hotelima Kesselspitze Valamar Collection Hotel i Valamar Obertauern Hotel pridružuje se Obertauern [PLACESHOTEL] by Valamar.

Vodeća hrvatska turistička kompanija nastavlja nezaustavljivo osvajanje alpskih vrhova te u idiličnoj austrijskoj pokrajini Obertauern proširuje svoju ponudu zimskog odmorišnog turizma još jednim hotelom. Valamarovim uspješnicama u Austriji, Valamar Obertauern Hotelu koji se već pokazao kao idealno mjesto za obiteljski odmor te luksuznom Kesselspitze Valamar Collection Hotelu, u prosincu se pridružio i hotel iz lifestyle kolekcije [PLACES].

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS

Obertauern [PLACESHOTEL] by Valamar treći je u nizu, a prvi hotel izvan Hrvatske iz ove kolekcije namijenjene znatiželjnim putnicima koji žele slobodu izbora, moderan dizajn i autentično iskustvo destinacije. Sve to uz puno poštovanje prema prirodi i okruženju. Dizajniran za suvremenog putnika, ovaj hotel uspješno spaja modernu estetiku i tradicionalni alpski šarm. Ujedno zastupa sve posebnosti kolekcije [PLACES] - od adrenalina do opuštanja - ovaj put prilagođene uvjetima moćnih Alpa i popratnim zimskim radostima.

image
PRESS

Osvojite tri noćenja za dvije osobe u Obertauern [PLACESHOTEL] by Valamar

Zamišljen i stvoren kao idealna baza onima koji avanturistički bijeg i akciju žele spojiti s opuštajućim odmorom, hotel nudi smještaj u 120 vrhunski uređenih soba, a gostima su na raspolaganju i unutarnji bazen, spa centar s unutarnjim i vanjskim saunama, igraonice te multimedijalne zone na čak 400 četvornih metara. Restoran i bar hotela nude širok spektar posebnih internacionalnih i lokalnih jela, dok se pravi dragulj krije na osmom katu u [PLACESROOFTOP] baru i lounge zoni s terasom.

image
PRESS
image
PRESS

Ondje umorni skijaši mogu piti koktele uz prekrasan pogled na snijegom prekrivene Alpe i uživati uz izvrsnu glazbu i nastupe DJ-a u sklopu programa SOUNDS OF [PLACES]. Po uzoru na ostale hotele iz ove kolekcije, gostima nudi jedinstvenu [PLACESFLEXI] uslugu koja im omogućuje da iskoriste dnevni iznos od 30 eura za hranu i piće u baru kasnije te večeri ili čak idući dan. U službi gosta je i suvremena tehnologija koja se provlači u svim sadržajima.

image
PRESS

Sve usluge dostupne su kroz [PLACESAPP] i [PLACESDIGITAL], koji uz podršku brzog i nesmetanog interneta daje pristup streaming servisima i digitalnoj knjižnici. Svojim hotelima i ponudom Valamar se savršeno uklopio u ovo elegantno zimsko utočište s više od 100 km uređenih staza i sjajnom après-ski ponudom. Uz izravne pristupe skijaškim stazama gosti imaju na raspolaganju i besplatno parkiralište, luksuzne sobe i apartmane, vanjske i unutarnje bazene, teretanu te odličnu gastronomsku ponudu... Tu su Snow Experience Concierge (personalizirana usluga za najbolji doživljaj na snijegu), Valamar Experience Concierge (savjetnik za planiranje i odabir najboljih doživljaja u destinaciji), Maro Holiday sa svojim obiteljskim sadržajima i zabavom za sve uzraste te Wow Wow Pet Friendly holiday koji pak pruža užitak vašim ljubimcima. Sve to i mnogo više svakako stavlja Obertauern i Valamarove hotele na prvo mjesto pri izboru vaše top destinacije za zimski odmor i zabavu na snijegu!

Otkrijte blagdansku čaroliju s posebnom božićnom ponudom u hotelima Kesselspitze Valamar Collection Hotel, Valamar Obertauern Hotel i Obertauern [PLACESHOTEL] by Valamar i za sve rezervacije od minimalno tri noći, koje uključuju 24. i 25. prosinca, na dar dobivate paket koji uključuje:

• Bocu vina za dobrodošlicu u sobi • Dvostruku dozu opuštanja s masažama (2x30 minuta) • Jedno piće po osobi u baru hotela • Mogućnost kasnog odjavljivanja, ovisno o raspoloživosti


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Valamar

Linker
02. svibanj 2024 02:46