ljeto je stiglo

Zadar je uvijek dobra ideja: Slavko Sobin nije odolio popularnom kupalištu o kojem je pisao i Vogue

Glumac hvata boju na jednom od najpopularnijih kupališta srednjeg Jadrana o kojem je prošle godine i pisao najpoznatiji modni časopis.

Jedan od naših omiljenih glumaca Slavko Sobin pohvalio se 'morskom' slikom - i to kakvom. Njegovom fotografu uspjelo je uhvatiti Slavka u skoku u bazen, pritom je glumac savršeno pogledao baš u kameru. Slavko je skočio sa zidića, dok se iza njega uzdiže velika skakaonica.

Iz kuta u kojem je slikan izgleda kao da je sam na bazenu, međutim budući da se radi o popularnom kupalištu Kolovare u Zadru, to vjerojatno nije bio slučaj.

"Vogue za siromašne", našalio se duhoviti glumac, očito aludirajući na svjetsku slavu koja je prošlog ljeta zadesila ovo popularno zadarsko ljetno okupljalište.

Čitajte i: Slavko Sobin iskreno o privatnom životu: ‘Imam svoj mir i svoju sreću‘

Naime, bazen s popularne zadarske plaže Kolovare objavljen je na društvenim mrežama Vogue Paris uz riječi: 'Sunčano popodne u Hrvatskoj, sada zvuči idealno'.

Savršeno ulovljen trenutak

Riječ je o fotografiji koju je snimio Cameron Hammond, fotograf kojeg na Instagramu prati više od 300 tisuća ljudi, a potpisuje editorijale i kampanje za mnoge poznate modne marke.

Cameron je fotografiju snimio i objavio na svojim društvenim mrežama uz riječi 'Catch Me If You Can', odnosno 'Uhvati me ako možeš'. Slavni fotograf na svojim je službenim stranicama objasnio i kako je do fotografije došlo.

"Mnogi me pitaju je li scena namještena. Zapravo, supruga Rachel i ja smo tad prvi put posjetili Zadar i satima smo gledali mlade na skakaonici. U jednom trenutku, Rachel je krenula plivati pa se zaustavila kako bi bolje promotrila situaciju, a ja sam je, taman u tom trenutku, uhvatio fotoaparatom.

Linker
18. travanj 2024 18:05