Objavljen trailer

Colin Farrell ima glavnu ulogu u seriji koju mnogi jedva čekaju, zna se i kada stiže

Holivudski glumac zvijezda je nove kriminalističke serije "Sugar" u kojoj tumači lik privatnog istražitelja Johna Sugara.

Slavni irski glumac Colin Farrell glavna je zvijezda nove kriminalističke serije "Sugar" koja na streaming platformu Apple TV+ stiže 5. travnja. U njoj tumači glavnu ulogu - privatnog istražitelja Johna Sugara, a ovih je dana objavljen i prvi trailer.

Farrella ovog puta gledamo u ulozi američkog privatnog istražitelja koji prati tajanstveni nestanak Olivije Siegel, voljene unuke legendarnog holivudskog producenta Jonathana Siegela.

Dok Sugar pokušava otkriti što se dogodilo Oliviji, otkrit će i zastrašujuće tajne obitelji Siegel koje nikada nisu trebale biti otkrivene i koje bi mogle narušiti njihov glamurozni ugled u Hollywoodu. No, tajne iz prošlosti ima i sam Sugar pa ćemo u seriji imati prilike vidjeti i kako se glavni lik bori sa svojim demonima.

Uz Colina u seriji igra i James Cromwell kojeg ćemo gledati u ulozi Jonathana Siegela. Američkog glumca pamtimo po ulozi princa Philipa - supruga kraljice Elizabete II. u biografskom filmu "The Queen". Cromwell je također glumio u filmovima "L.A. Confidential", "Babe", "Babe: Pig in the City", "The Green Mile"... Glumačku postavu čine i Kirby Howell-Baptiste, Amy Ryan, Dennis Boutsikaris i Alex Hernandez. Serija ima osam epizoda, prva će se emitirati 5. travnja, a nove epizode objavljivat će se svakog petka.

Linker
14. travanj 2024 18:52