Novi projekt

Nakon "Barbie", Margot Robbie nam donosi novi hit! Stiže film o Simsima

Nakon što je na filmskom platnu "oživjela" najpoznatiju lutku na svijetu i bila jedna od glavnih producentica, slavna glumica odlučila je producirati i film temeljen na jednoj od najpoznatijih videoigara svih vremena.

Nakon velikog uspjeha filma "Barbie" u kojem je glumila, ali ga i producirala, Margot Robbie i njezina produkcijska kuća LuckyChap spremaju novu filmsku poslasticu koju jedva čekamo. Radi se o adaptaciji popularne videoigre Sims, a novi filmski pothvat sprema upravo 33-godišnja australska glumica koja će biti producentica i ovog filma. Poznata igrica ima nekoliko nastavaka, a u njoj igrači imaju svoje avatare, takozvane Simse. Najlakše ih možemo opisati kao male, virtualne ljude s različitim osobnostima, a likovi, između ostaloga žive svoj virtualni život te mogu osnovati vlastitu obitelj i ići na posao.

Popularnu videoigru svijetu su 2000-tih predstavili Maxis and Electronic Arts, a više od 22 godine nakon njezinog lansiranja, i dalje je jedna od najpopularnijih videoigara na svijetu, s procijenjenih preko 20 milijuna igrača za četvrti nastavak koji je u prodaju izašao 2014. Osim Robbie, producentski tim za novi film o legendarnoj igrici čine i njezin suprug Tom Ackerley, kao i Josey McNamara, Miri Yoon te Roy Lee, jedan od glavnih producenata franšize "The Lego Movie".

image

Australska glumica i njezin suprug Tom Ackerley zajedno će surađivati na novom filmu o legendarnoj igrici iz 2000-tih

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Režiju najavljenog filma potpisuje Kate Herron zajedno sa svojom dugogodišnjom suradnicom Briony Redman. Upravo su ove dvije redateljice već i ranije surađivale zajedno, i to u jednoj od epizoda serije "Doctor Who". Osim toga, Herron već ima iskustvo s adaptacijama videoigara, budući da je bila dio redateljske ekipe koja je radila na drugoj sezoni popularne HBO-ove serije "The Last of Us".

Osim rada na novom filmu o Simsima, poznata bi glumica uskoro trebala biti i jedna od glavnih zvijezda u remakeu hita "Oceanovih jedanaest", gdje će dobiti priliku ponovno glumiti uz kolegu iz hita filma "Barbie", Ryana Goslinga.

Linker
20. travanj 2024 18:52