Mario Petreković
 Saša Burić
pravi pozeri

Što je tulum bez dobrog selfija? Pogledajte fotke nastale u zoni uspomena

Ako nije bilo na Instagramu, kao da se nije ni dogodilo, moglo bi se danas reći. Najluđi party u gradu poznate zvijezde su zabilježile svojim mobitelima, a fotografirali su se i u HP kutku gdje su istog trena sa sobom uspomene ponijeli i na papiru.

Niti Gloria glam party povodom 25 godina postojanja magazina nije prošao bez mnoštva fotografija, selfija i polaroid fotografija, a po njih su uzvanici išli u Zonu uspomena, kutak HP-a gdje su na mjestu slikane fotografije odmah mogli isprintati.

Danas kada nam je većina fotografija na mobitelima ili računalima, zaboravili smo koliko je lijepo imati fotografiju u ruci i izložiti je u svojem domu. HP ima rješenje za to - fotografije slikane bilo mobitelom ili fotoaparatom lako 'ožive' zahvaljujući HP printeru koji za nekoliko trenutaka izbaci fotku kao uspomenu na slavlje ili bilo koji trenutak u životu.

Saša Burić
Mario Petreković

Saša Burić
Dino Jelusić

Rado su svojim domovima uspomenu ponijele naše zvijezde poput Dine Jelusića, Marija Petrekovića (koji je pokušao prenamijeniti printer), glumice Katarine Strahinić i prvog lica s naslovnice časopisa Gloria - Sandija Cenova za kojega je ova proslava bila posebno emotivna.

Saša Burić
Sandi Cenov i Katarina Strahinić

Saša Burić
Domagoj Jakopović Ribafish

Saša Burić
Damir Begović i Domagoj Štimac (Twins)
 

Linker
05. ožujak 2021 19:55