Posebna ponuda!

Gloria daruje povodom Dana žena: Vaš omiljeni magazin po najpovoljnijoj cijeni uz besplatnu dostavu!

Kako biste iz udobnosti svog doma, terase ili upravo otvorenog kafića čitali naše ekskluzivne priče i doznali baš sve što se zanimljivo događa na domaćoj i stranoj sceni, povodom Dana žena imamo genijalnu ponudu - vaš omiljeni ženski magazin po najpovoljnijoj cijeni, koji sigurno stiže svakog tjedna na vašu kućnu adresu!

POČASTITE SE ŠESTOMJESEČNOM PRETPLATOM NA OMILJENI ŽENSKI MAGAZIN, JER VAM POKLANJAMO EKSKLUZIVNIH 33% POPUSTA I SIGURNO IH DOSTAVLJAMO GDJE VI ŽELITE!

Pretplata na magazin Gloria uključuje 26 brojeva koje ćete umjesto po cijeni od 15 kuna po broju, odnosno 390 kuna za šestomjesečnu pojedinačnu kupnju magazina, uz ovu specijalnu ponudu povodom Dana žena dobiti za 10 kuna po primjerku. Uz ovaj ekskluzivni popust za naše vjerne čitateljice i čitatelje s 33% popusta cijena je 260 kn za šesteromjesečnu pretplatu.

image
Uživajte u svom omiljenom magazinu i usrećite sebe ili voljenu osobu.
GLORIA

Gloria je magazin posvećen ženama i modernoj kulturi življenja. "Adresa" na kojoj ćete uvijek pronaći ekskluzivne ispovijesti slavnih osoba, kulturne i zabavne "poslastice" iz svijeta, regije i naše zemlje. "Prozor" u svijet mode, ljepote, najboljih putovanja i dizajna. Kroz informativan, stručan, ali nekonvencionalan način obrade aktualnih tema, pruža svjež i atraktivan sadržaj koji vam uvijek može biti inspiracija za oblikovanje i unaprjeđenje kvalitete vlastitog životnog stila. Zašto to propustiti?

Želite li da vam svakog tjedna doza istinitih i ekskluzivnih priča, kulturnih i zabavnih događanja, novosti iz svijeta mode, ljepote i dizajna stiže na kućnu adresu, jednostavno ispunite obrazac i iskoristite ekskluzivnih 33 posto popusta.

Ne propustite ovu jedinstvenu prigodu - pretplatite se!


VAŽNO!

Ponuda vrijedi za nove pretplatnike na tiskano izdanje na području RH.

Akcija vrijedi samo za narudžbe ostvarene od 5. do 7. ožujka 2021.

Popust se ostvaruje u slučaju jednokratne uplate od 260 kuna!

Linker
19. travanj 2024 23:27