Ana Mihalić
U NOVOM BROJU GLORIJE

IVAN HERCEG: Novi početak nakon najteže godine

Zagrebački glumac prvi put govori koliko mu je trebalo da dođe k sebi nakon gubitka majke, a ulogom u 'Zlatnim dvorima' polako se vraća svom nekadašnjem poslovnom ritmu.

Glumac Ivan Herceg (35) o svemu govori otvoreno, nekad s dozom ironije, no kad je riječ o ljubavnom životu vrlo je diskretan. Možda je upravo ta njegova tajanstvenost - uz muževan izgled - adut kojim osvaja žene, a među njima su bile mnoge poznate i lijepe Hrvatice.

Zagrepčanin hercegovačkih korijena, koji se proslavio ulogama u serijalima "Dolina sunca", "Larin izbor" i "Kud puklo da puklo" te filmovima "Tu", "Nije kraj" i "Pjevajte nešto ljubavno" trenutačno je fokusiran na karijeru i ulogu u serijalu "Zlatni dvori" na Novoj TV. Ta je uloga označila njegov povratak na male ekrane nakon godinu dana izbivanja. Tako duga stanka uslijedila je nakon što mu je lani u rujnu preminula majka.

U velikom razgovoru za Gloriju Ivan Herceg govori o tome kako se nosi s gubitkom majke, prisjeća se studija glume, ali i bivših djevojaka te govori o privatnim i poslovnim planovima.

Cijelu priču pročitajte u novom broju Glorije koji je u prodaji od 1. prosinca.

Linker
12. travanj 2024 20:34