Ekskluzivno

Tara Thaller i Mateo Cvenić iskreno o njihovoj ljubavi: ‘Kako smo postali idealni par‘

Zagrebačka glumica i njezin mentor iz showa "Ples sa zvijezdama" samo za Gloriju otkrivaju kako su unatoč preprekama, predrasudama i vlastitom otporu postali idealan par i izvan podija.

Kad je prihvatila sudjelovanje u ovogodišnjoj sezoni "Plesa sa zvijezdama", zagrebačka glumica i pjevačica Tara Thaller (25) nije mogla ni zamisliti koliko će joj se promijeniti ritam emotivnog života. Jer ono o čemu se već neko vrijeme nagađa, da je s mentorom Mateom Cvenićem (28) ostvarila vezu koja nije samo profesionalna, sada je potvrdila ekskluzivno za Gloriju. I kao što su bili kompatibilni, posvećeni i harmonični u showu Nove TV - što ih je dovelo do polufinala - tako se i izvan podija vide njihova strast, usklađenost i sinergija. Pritom, kaže Tara, Mateo nije krivac što se nedavno razvela od bosanskohercegovačkog glumca i glazbenika Farisa Pinje. Njezin brak već je bio gotov kad je shvatila da kroz život želi koračati s osječkim plesačem i koreografom.

image
VEDRAN PETEH CROPIX

"U pitanju su bili drugi razlozi. Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili kasnije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone smo se odlično slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više", otkriva Tara, a Mateo priznaje da je, kako je vrijeme prolazio, razvio emocije prema Tari. Nije mogao vjerovati koliko si on i Tara po svemu odgovaraju, a glumica potvrđuje da su s vremenom uočavali sve više sličnosti, pa osim međusobnog razumijevanja, jer oboje dolaze iz svijeta umjetnosti, shvatili su i da dijele slična uvjerenja, stavove i prošlost.

image
VEDRAN PETEH CROPIX

Trenutno im je baza Zagreb, no još ne žive zajedno. Idu korak po korak i ne zamaraju se budućnošću, no kažu da bi voljeli zajednički osmisliti i neki poslovni projekt. Možda to bude baš u plesnoj školi koju Mateo uskoro planira otvoriti u Zagrebu ili Svetoj Nedelji. "Situacija nije bila idealna, no s vremenom sam shvatila da su moji osjećaji prema Mateu toliko jaki da nije imalo smisla reći mu da čeka šest mjeseci ili godinu dana da bi javnost bila zadovoljna ili da sve bude po nekim pravilima", govori nam Tara i nadodaje da je sretna što je poslušala svoje osjećaje i srce - a cijeli razgovor s Tarom i Mateom pronađite u novom broju magazina Gloria.

image
GLORIA PRODUKCIJA

U novom broju magazina Gloria uz ekskluzivan intervju s Tarom Thaller i Mateom Cvenićem ne propustite Gloria kupone s popustima od 20 do 60 posto, a pripremili smo i ove teme:

  • INTERVJU: MIRNA ČUŽIĆ Nova trenerica showa ‘Život na vagi‘
  • ŽENSKI SOS TRIO: Psihijatrice Sanja Martić-Biončina, Ilaria Čulo Vozetić i Anja Dvojković pomažu mladim majkama
  • GLUMAC SENAD BAŠIĆ ‘Umalo sam ostao bez glasa‘
  • EKSKLUZIVNO: SARA RAMIREZ I tek tako... sam postala nebinarna
  • NENAD SOVILJ Izložba za obljetnicu karijere
  • KUHINJA Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin i Melkior Bašić
  • PUTOVANJE Glazbenik Marinko Jakobić u vjetrovitom Chicagu
Linker
12. ožujak 2024 13:16