Getty Images
BABY BOOM

Koji su sve celebrity parovi u 'otpisanoj' godini postali roditelji ili dobili pojačanje u obitelji?

Ovu je godinu većina ljudi otpisala, no što s onima koji su u njoj na svijet donijeli nov život? Znate li tko su novi celebrity roditelji u ovoj neobičnoj godini?

Na prošlotjednoj dodjeli nagrada američke televizijske akademije (Emmy), u jednom od skečeva pojavile su se glumice Reese Witherspoon i Kerry Washington. Glumice su se javile iz Reeseina doma u kojem su zajedno pratile dodjelu. Dodjela je, kao i sve druge dodjele od početka, možemo to reći, svjetske karantene bila online.

RIJEŠITE I OVE KVIZOVE:

Svi skandali obitelji Kardashian-Jenner! Provjerite jeste li ih baš sve pozorno popratili?
Možete li pogoditi o kojem se poznatom filmu radi na temelju samo jedne fotografije?
Princeza Diana vječna je inspiracija: Znate li tko ju je sve glumio na filmu, televiziji i u kazalištu?

Ono čega su se glumice dosjetile kako bi dodatno naglasile iznerviranost situacijom, bilo je njihovo posebno slavlje. Naime, glumice i svi ondje okupljeni bili su u novogodišnjim modnim kombinacija i s rekvizitima za doček Nove godine, i to one 2021. Obje su kazale kako im je 2020. godine dosta i da bi bilo najbolje da niti ne čekamo da dođe 1. siječnja, već da 2021. započne već sad.

Voditelj dodjele, kao i većina gledatelja, s tim su se stavom složili, no pritom smo zaboravili na svu djecu koja su upravo ove globalno loše godine došla na svijet. A bilo ih je!

Glumci, glazbenici, komičari i modeli, kako u Hollywoodu, tako i u Lijepoj našoj, svijet su - zahvaljujući novom životu koji su napravili, vjerojatno učinili ljepšim mjestom na oduševljenje svih svojih obožavatelja.

Njihove je puteve do roditeljstva, ili do novog člana u obitelji, bilo jako zanimljivo pratiti. Kada malo bolje razmislimo, u godini crnih vijesti, upravo su nas crtice iz života onih sa slatkim iščekivanjima ponekad vraćale u život.

Jeste li i vi revno pratili tko su bili poznati parovi u čijim domovima ovih dana odjekuje "slatki plač", a iznad lijepih kolijevki nadvijaju se podočnjacima popločena lica njihovih roditelja?

Riješite kviz i doznajte znate li sve o slavnim potomcima kojima će na osobnima pisati 2020. godište?

A čini se kako je karantena brojne parove potaknula na ono što će 2021. godine biti još jedan, potencijalno i veći, baby boom v.2.0.

Linker
24. travanj 2024 02:01