Vedran Peteh
Pola stoljeća seksepila

Savršene proporcije Mile Elegović! Glumica o kilogramima, zahvatima i suživotu s bivšim suprugom

Zagrebačka glumica Mila Elegović, koja je nedavno proslavila 50. rođendan, otkriva čega se odriče za postizanje mladolikog izgleda lica i tijela, zašto je tijekom korone i potresa živjela s bivšim suprugom, fotografom Ivanom Balićem Cobrom, te kako je prigrlila - babu u sebi.

"Za svoj 50. rođendan željela bih biti kao zvijezda naše naslovnice, glumica Mila Elegović. OK, fizički znam da je to gotovo pa nemoguće, no kada bih duhom bila barem 50 posto kao ona, znam da bih živjela zadovoljan i sretan život - menopauzi unatoč. S Milom Elegović nema razgovora u rukavicama, ona vrlo otvoreno priča o svemu - životu nakon razvoda, kilogramima, hormonalnim burama i estetskim zahvatima, čak i o neostvarenom majčinstvu... Glorijinoj ekipi prepustila se u potpunosti, novinaru je otvorila dušu, dok je fotografu pozirala puna samopouzdanja kakvo krasi samo odvažne, pametne i zgodne žene. I pritom nije tražila nikakvu dodatnu obradu fotografija", otkriva naša glavna urednica Alenka Ostrihon o zvijezdi ovotjedne naslovnice magazina Gloria.

Osim priče o svestranoj Mili Elegović, donosimo vam još niz sjajnih tema

U novom broju magazina Gloria i ovoga puta pripremili smo vam niz aktualnih priča i inspirativnih tema. Među njih svakako pripada veliki intervju s bivšom premijerkom Jadrankom Kosor, koja je za svoj 67. rođendan objavila autobiografiju s brojnim detaljima iz političke karijere i privatnog života. Donosimo i dirljivu priču o velikoj pobjedi malenog borca Šimuna Stojanovića, čija se mama izborila za njegovo pravo - da s vršnjacima pohađa vrtić.

Također, u ovom broju razotkrila nam se glazbenica Natali Dizdar, kuhali smo s balerinom Anamarijom Marković, a zaputili smo se i na 'putovanje' predivnim Pragom. Pored toga, uz novi broj magazina Gloria svi čitatelji na dar dobivaju najraskošniji ljetni horoskop te atraktivne kupone s popustima do 50 posto.

Damir Leljak donosi priču s naslovnice

Kad sam nazvao Milu Elegović i ponudio joj da poruku o bezvremenskoj ženskoj ljepoti pošalje u ‘badiću’, njezin je odgovor bez razmišljanja bio - da. Pritom nije tražila da išta skrivamo ili naglašavamo, obrađujemo i filtriramo, ‘peglamo i fejkamo’. A kad smo došli na snimanje u Istru, gdje je zagrebačka glumica uzela predah od brojnih poslovnih obaveza i stresa, shvatili smo i zašto: iako je nedavno proslavila 50. rođendan, ima tijelo na kojem bi joj pozavidjele i dvostruko mlađe žene. Ništa joj, međutim, nije darovano jer iza svega stoje trud, rad, disciplina, odricanje i pozitivna energija zbog koje nam je višesatno snimanje bilo prezabavno.

zagreb 06.07.2020
Mila Elegovic
foto vedran peteh
Vedran Peteh / Hanza Media

Sonja Mlinar o novom beauty trendu - 'grey-volutionu', čija sljedbenica ipak nije postala

Moja baka je s 35 godina bila potpuno sijeda, a i ja sam vrlo rano shvatila da sam - barem što se kose tiče - naslijedila njene gene. Baka mi je imponirala u mnogo toga, ali njenu odluku da joj boja i hidrogen nikad neće dotaknuti kosu - nisam htjela ponoviti ni pod koju cijenu. I tako sam skupila popriličan staž u bojenju, sve do ove nesretne karantene tijekom koje sam prvi put pomislila da odustanem i suočim se s vlastitom kronološkom i biološkom slikom. Nisam ja ništa posebno, mnoge žene su to ne samo pomislile nego i učinile, pa se danas diljem svijeta širi - grey-volution! Oduševio me taj trend povratka prirodnom, kao i njegove začetnice o kojima pišemo u ovom broju (sve one su zahvaljujući svojim mudrim sijedim glavama još prije korone izgradile karijere), no kao što svjedoči ova fotografija - ipak nisam postala njegova sljedbenica.

Privatni album

Kristinka Šćavina o priči koja je dirnula cijelu zemlju

Prošlog tjedna gotovo da nije bilo novina u Hrvatskoj koje nisu pisale o slučaju malog Šimuna iz Županje, dječaka s amputiranom nogom koji nije primljen u lokalni vrtić. Svi su pisali o tom žalosnom i sramotnom slučaju, no ja sam željela zagrebati ispod površine i doznati više. Zanimalo me kakvo je Šimun dijete te kako izgleda svakodnevni život njegove obitelji. Nakon razgovora s njegovom mamom Martinom, mogu reći samo jedno: možda Šimun nije rođen pod najsretnijom zvijezdom, ali je dobio najbolju obitelj na svijetu. "Nadam se da će ovaj tekst dovesti do toga da ovakve tekstove više ne morate pisati", napisala mi je u poruci nakon razgovora Martina Stojanović. I ja se nadam, draga Martina. Barem da će ih biti malo manje.

Novi broj magazina Gloria potražite na kioscima od četvrtka, 09. srpnja lipnja 2020.! Svakom čitatelju darujemo i najraskošniji ljetni horoskop te atraktivne kupone s popustima do 50 posto.

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

WILL SMITH I JADA PINKETT SMITH Ljubav na holivudski način

ŠIMUN STOJANOVIĆ Velika pobjeda malog borca

MIKE SARAN Avantura na dva kotača

JADRANKA KOSOR Iskreno o lažnim prijateljstvima, vitkoj liniji i obožavateljima

KUHINJA: ANAMARIJA MARKOVIĆ Voćna rapsodija zagrebačke balerine

PUTOVANJE: PRAG Grad zlatnih tornjeva kroz oči Ive Pogorelića

FELJTON: MARGOT ROBBIE Australka na vrhu Hollywooda

Linker
13. travanj 2024 12:57