MODNE PRIČE S DOZOM GLAMURA

Izbor za Miss Beauty Hrvatske privukao poznate dame: Ana Sasso u odvažnoj ružičastoj, a Mia Begović u decentnoj crnoj kombinaciji

Ovogodišnji izbor za Miss ljepote privukao je brojna poznata lica, a uvedena je i nova nagrada - ‘Timeless Beauty‘ koja se dodjeljuje ženama koje su svojom ljepotom i radom prošlih desetljeća krasile medijski prostor.

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog sinoć je održan još jedan izbor ljepote - Miss Beauty Hrvatske u organizaciji Sanje Bjedov i Tamare Roglić, modnih agentica koje već 21 godinu uspješno surađuju na sličnim projektima, a okupio je brojna poznata lica domaće scene.

image

Ana Sasso.

YM

Svečanosti su prisustvovale i Ksenija Urličić, Ana Sasso - nekadašnja 'Pipi djevojka' koja je svu pažnju privlačila ružičastom modnom kombinacijom od baršuna, a u elegantnom crnom izdanju pojavila se i Mia Begović te mnoge druge poznate dame.

image

Ksenija Urličić.

MARIO DRAUSNIK

Modne priče s decentnom dozom glamura

image

Antonela Malis.

FOTOGRAFIJE: MARIO DRAUSNIK

Na dugoj ružičastoj baršunastoj haljini nekadašnja Miss Jugoslavije Sasso remenom oko struka istaknula je zavidnu liniju, dok je televizijska legenda Ksenija Urličić za ovu prigodu izabrala crne svečane hlače širokog kroja koje je uparila s prozirnom bluzom trendi lila boje i predimenzioniranim detaljem od mašne, a čitav je stajling zaokružila crnim sakoom poludugih rukava. Glumačka diva koju u javnosti ne viđamo često, Mia Begović na svečanost je došla u crnoj elegantnoj kombinaciji od glave do pete, dok je frizuru oblikovala u veliku punđu, a čitav look upotpunila je crvenim ružem na usnama. S osmijehom od uha do uha glumica je pozirala uz bok s našim proslavljenim manekenkama Sanjom Bjedov i Tamarom Roglić koje su kao organizatorice nosile crne kompletiće sa zlatnim izvezenim nitima koje su na sakoima ostavljale dašak glamura.

image

Zdenka Kovačićek.

FOTOGRAFIJE: MARIO DRAUSNIK

Graciozne glazbene dive

Modnu odvažnost još je jednom pokazala glazbena diva Zdenka Kovačićek koja se pojavila u crvenom "od glave do pete". Uz crvene hlače ravnog kroja, pjevačica je nosila gležnjače na petu iste boje te bluzu s asimetričnim plaštom i plavim detaljima, a čitav je stajling upotpunila visećim naušnicama. U svečanoj haljini od korzeta sa sitnim dijamantićima i velom sa šljokicama i asimentričnim volanima na svečanosti je nastupala i naša operna diva Antonela Malis koja je poput princeze iz bajke modnu kombinaciju upotpunila srebrnom tijarom i salonkama u nijansi haljine.

image

Mia Begović pojavila se u decentnoj, a efektnoj crnoj modnoj kombinaciji.

YM

Čitajte i: Na premijeru je najljepše - u paru! Ljubav cvjeta kod Jelene i Momčila, Nataše Janjić Medančić i supruga, Tare Thaller i dečka Farisa...

Ono po čemu se ovogodišnji izbor razlikovao od dosadašnjih jest po nagradi "Timeless Beauty" koja se dodjeljuje ženama koje su svojom ljepotom i radom prošlih desetljeća krasile medijski prostor.

image

Izbor za Miss Beauty Hrvatske održan je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

YM

Skulpture akademika i profesora Petra Popijača osvojile su Ana Sasso, Ksenija Urličić, Ivana Mišković, Mia Begović i Zdenka Kovačiček koje su svojom bezvremenskom ljepotom i radom ostavile trajni trag, desetljećima krasile medijski prostor i bile uzor svim mladim generacijama.

image

Mia Begović.

FOTOGRAFIJE: MARIO DRAUSNIK
image

Pobjedu je odnijela Marinela Grljušić iz Požege.

MARIO DRAUSNIK

Novom Miss Beauty Hrvatske okrunjena je Marinela Grljušić iz Požege, prva pratilja je Patricia Markač, druga pratilja Sara Perišić, dok je titula Miss Beauty fotogeničnosti pripala Patriciji Dimitrovski.

image

Zdenka Kovačiček osim što je osvojila nagradu "TImeless beauty", nastupila je na svečanosti.

YM

Djevojke su se predstavile u malim crnim i večernjim haljinama salona Mistic Exckusive dizajnerice Mirsade Jureše, a u glazbenom dijelu programa osim Zdenke Kovačićek i Antonele Malis, nastupili su obitelj Jusić, Đelo, Paula i Ema.

Linker
18. travanj 2024 03:53