Mare Milin
Modni brend

Novi 'komad' na domaćoj modnoj sceni

Kreativka Ana Golubović Brozović, koja stoji iza brenda torbi Baggiz, osmislila je liniju odjeće te osnovala novi modni brend Komad, a uz pomoć kreativaca iz svijeta mode i snimila prvu kampanju.

"Prije nego bilo koji KOMAD popuni police našeg virtualnog dućana mora zadovoljiti jedan osnovni kriterij: mora mi se svidjeti. I to je cijela filozofija mojeg stvaranja u kojem uvijek i prvo krećem od sebe. A što ja volim? Volim udobnu odjeću koja lijepo izgleda, lako se kombinira i traje godinama. Nikada ne nudim mojim klijenticama nešto u čemu se i sama ne bih osjećala ugodno." otkrila je dizajnerica Ana Golubović Brozović koja je osnovala brend namijenjen minimalisticama.

Mare Milin

Naime, komadi hrvatske modne marke KOMAD odišu jednostavnim, ali "pomaknutim" krojevima koji odjeću čine diskretnom, ali zaigranom. Ujedno klasični, ali i moderni komadi pročišćenih linija namijenjeni su samopouzdanim ljubiteljicama mode koje točno znaju što žele.

Mare Milin

Mare Milin

Odjeća modnog brenda kreirana je za cijelu godinu te nije ovisna o seznoskim promjenama garderobe - linija odjeće temelji se na "klasicima", poput crnog kombinezona, koji se mogu nositi ljeti i zimi. Također, komadi se mogu nositi na više načina, pa se lako transformiraju iz dnevnih u večernje kombinacije. Zbog toga što su haljine, topovi i kombinezoni naša "druga koža" koriste se mekani materijali u kojima se bez problema može provesti čitav dan.

Mare Milin

Osim u neutralnim bojama poput crne, bijele i sive, odjeća domaćeg brenda, može se kupiti i u odvažnim nijansama poput jarkoplave ili vatrenocrvene. Sva odjeća proizvedena je u Hrvatskoj, a može se pogledati na stranici brenda.

Mare Milin

Linker
19. travanj 2024 02:14