H&M
Neodoljiva!

Simone Rocha i H&M predstavljaju bajkovitu kampanju! Ona je oda druženju, zajedništvu i lijepim trenucima

Na policama švedskog lanca brze mode uskoro ćemo moći naći bezvremenske i elegantne komade koji su nastali iz suradnje sa svjetski poznatom dizajnericom.

Simone Rocha i H&M s ponosom predstavljaju fotografije i film za predstojeću kolekciju Simone Rocha x H&M. Snimio ju je Tyler Mitchell, u njegovom potpisu optimističnog stila, kampanja poziva ljude da zakorače u svijet Simone Rocha x H&M i iskuse osjećaj zajedništva, snažne ženstvenosti i bliskosti koji su osnova kolekcije.

image
H&M i Simone Rocha
H&M

Kampanja je priča o prijateljstvu, radosti i oda trenucima druženja i okupljanja. Poruka je to o nadi i radosti koja će se dogoditi kad se ponovno možemo sastati i okupiti kako bismo večerali, opustili se, nasmijali se, plesali.

Čitajte i: Otkriveni prvi komadi iz suradnje H&M-a i Simone Rocha: Krasi ih bezvremenski stil i elegancija

Talenti predstavljeni u kampanji su dinamični pojedinci čijim se vještinama, izgledom i jedinstvenom ljepotom divi Rocha. Glumci Daisy Edgar-Jones i Micheal Ward, zvijezde u usponu, pojavljuju se uz glavnu plesačicu kraljevskog baleta Francescu Hayward, umjetnicu Faye Wei Wei, zadivljujuće modele Mouchette Bell i Aramish Mangi te glazbenicu Kelsey Lu - koja je napravila i soundtrack za film kampanje.

Tu su i modeli, često prisutni u Rochinom svijetu - Tess McMillan i sestre Adwoa Aboah i Kesewa Aboah, prva aktivistica i model, a druga umjetnica i model.

Opuštanje i uživanje uz društvo kao srž priče

Kampanja je snimljena u povijesnoj kući i vrtovima Great Dixter u Northiamu, istočni Sussex, Engleska, i prikazuje slijedove obroka i rituale koji dolaze s uživanjem u hrani i slobodnom vremenu; priprema i planiranje, pranje i postavljanje stolova, prezentacija svježih proizvoda, opuštanje.

image
H&M i Simone Rocha
H&M

Čitajte i: Zašto su kreacije Simone Rocha toliko neodoljive? Kate Middleton i Michelle Obama naprosto ih obožavaju

Kampanja je rađena uz pomoć brojnih Rochinih dugogodišnjih suradnika; stilist Robbie Spencer, vizažist Thomas De Kluyver i frizerka Cyndia Harvey.

image
H&M i Simone Rocha
H&M

Htjela sam da kampanja uhvati i duh i zajednicu glumačke ekipe i da istraže odnose između prijatelja, prirode, obitelji i ženstvenosti. Stvarajući nešto prirodno, zaigrano i poetično u prekrasnom Great Dixteru ", izjavila je Simone Rocha.

Linker
20. listopad 2021 11:12