Stilska enciklopedija

Trendovi za dugo, toplo ljeto - Prizovite glamur u zlatnim ili romantiku u cvjetnim komadima

Za topla vremena najbolje se osjećamo u veselim uzorcima i lepršave materijale, a u novom broju magazina Gloria IN možete pronaći hit komade koje ćete nositi cijelu sezonu!

Svakog ljeta recept je isti - lagani materijali, zanimljivi uzorci i šarmantni detalji. Dok se uz neke komade osjećamo vrlo glamurozno, drugi u nama izazivaju onu romantičnu ili pak vrckavu stranu. Ovih šest trendova nezaobilazimo na visokim temperaturama.

Zlato

Glamurozni izgled nije rezerviran samo za večernje već i dnevne prilike, jer su od materijala zlatne boje sašivene svečane haljine i sportski šorcevi, a blještavilom se podjednako ističu štikle, kao i ležerne natikače.

Escada resort 2021.

Zbog toga - barem kad je riječ o ljetnoj sezoni - ne postoje fiksna pravila što se nosi danju što noću: zlatne se hlačice mogu odjenuti za party, a metalik haljina za plažu.

Haljina od poliestera 2600 kn ELFS.

Kožnate sandale Casadei 4500 kn RE ARTU.

Crno-bijelo

Inače klasična kombinacija akromatskih boja dobila je moderni obrat - odjevni predmeti kao što su blejzeri i bijele košulje kombiniraju se sa sportskima pa je ovaj stil privlačan i milenijkama.

Balmain resort kolekcija 2021.

No, bez obzira na ležernost koju odjevnom stilu daju tajice, tenisice i sportske čarape, prevladava elegantni dojam, što je vidljivo i u odabiru ukrasa - krupnih, upadljivih komada nakita zlatnog sjaja.

Gornji dio badića 379 kn PALMERS.

Torba Karl Lagerfeld od tekstila i kože 2490 kn KARLA.

Cvjetno

Praktičnost haljine najviše dolazi do izražaja ljeti - s tim jednim odjevnim predmetom žena je bez puno muke dotjerana za sve prilike. U trendu su modeli midi dužine i komotnog kroja, sašivene od laganih tkanina cvjetnog uzorka nježnih boja.

Giambattista Valli resort kolekcija 2021.

A uz takve ženstvene i romantične modele ne nose se ni sandale niti natikače, već tenisice od kože i sintetičkog pletiva svijetlih boja te sportski šeširići.

Viskozna haljina 229,90 kn RESERVED.

Kožnate tenisice Nike 655,96 kn THE ATHLETE’S FOOT.

A preostala tri trenda otkrijte u novom broju magazina Gloria IN kojeg možete pronaći uz Jutarnji list ili online. U njemu donosimo pregršt zanimljivih tema te modnih i gastro prijedloga, a da biste bili sigurni i kada ste u pokretu, darujemo vam Asepsoleta antibaterijske maramice za nježne ruke!

U novom broju magazina Gloria IN čitajte i ove teme:

TOP LISTA Tropski uzorak

LJETNI TRENDOVI Zlatna boja, crno-bijele kombinacije, cvjetni motivi

NAKIT ZA MODNE SLADOKUSCE Kreacije nadahnute sladoledom, voćem i kolačima

MUŠKA POSLA Obuća za vruće dane

MOJ ORMAR Sportski i šminkerski izbori pjevača Alena Vlahovića

Linker
16. travanj 2024 20:47