ULTIMATIVNI KOMAD

Odbacile crno i klasiku! Evo kakve kapute ove sezone nose poznate Hrvatice

Čim stignu hladniji dani kaput je ključni odjevni predmet u ormaru svake žene. Iako su crni i sivi komadi vječni, ove sezone poznate dame zamijenile su ih onima jarkih boja koje podižu baš svaku kombinaciju.

Kaput je ultimativni komad za sezonu jesen - zima i uz čizme, prvo je što primjećujemo od odjevnih predmeta na nježnijem spolu dok šeću ulicama grada. Znaju to i poznate Hrvatice koje nisu štedjele kada su birale kaput za ovu sezonu, a čini se kako im je nit vodilja bila – što šarenije to bolje. Naime, ionako tmurnu godinu dodatno je zasivila jesen pa su uobičajene crno-sive zimske kombinacije ove godine zamijenile jarkim bojama. Sve one koje su se odvažile na ovaj stilski iskorak dokazale su da su šarena izdanja pravo osvježenje, a iz samo jednog pogleda na njihove outfite, jasno je da ovaj kulerski stil odlično pristaje i plavušama i brinetama.

Spoj sofisticiranih krojeva i najraskošnijih boja iz jesenske i zimske palete poznate Hrvatice pokazale su na svojim su Instagram profilima. Voditeljica Nikolina Ristović isfurala je dugačak kaput već više sezona popularne kraljevsko plave boje, dok se glumica i dizajnerica Katarina Baban odlučila za nježniju varijantu te priziva proljeće u ružičastoj boji.

Jedna od odvažnih dama koja se usudila izaći iz modne zone komfora je pjevačica Nina Badrić u upečatljivom, a istovremeno i elegantnom kaputu neodoljive narančaste boje. Za kraći model kombinacije bomber jakne i kaputića u sličnoj nijansi odlučila se poznata influencerica i ljubiteljica mode Lidija Lešić.

Nije tajna da Nives Celzijus voli biti primijećena stoga je za ovu sezonu odabrala kaput u boji sunca s kojem je nemoguće ostati nezamijećen, dok je pjevačica Jelena Rozga monotoniju zimskog ormara razbila je omiljenom crvenom bojom.

ČITAJTE I:

Što je zima bez dobrog kaputa? Modeli domaće dizajnerice neodoljivi su baš kao i njezine haljine

Modni troboj dama na špici: Svaka ovu moćnu boju fura na svoj način, koja je najbolja?

Kada jedan detalj nosi cijeli look: Katie Holmes zna kako od pomalo običnog stajlinga napraviti pravu modnu priču

Linker
23. travanj 2024 10:48