retro vibra

Pravo je vrijeme za novi kupaći kostim: Modeli visokog struka koji laskaju figuri su hit sezone

Retro je u modi već neko vrijeme, osobito kada su u pitanju kupaći kostimi za ljetnu sezonu. Retro vibra vlada modelima bikinija nekoliko sezona, a jednako popularna je i ove godine kada su 50-e godine prošlog stoljeća dizajnerima poslužile još jednom kao inspiracija.

Kupaći kostimi visokog struka najkarakterističniji su za 50-e godine, a nakon mini bikinija i tankih gaćica koje se vežu na bokovima, ponovno smo prigrlili ovakav donji dio kupaćih kostima koji će sakriti kožu, no i dalje izgledati zavodljivo i s dozom seksepila.

Uz jednodijelne modele koji su također ponovno postali popularni, ovakvi modeli kostima bit će čest izbor na plažama i ovoga ljeta. Osobito su popularni jer prikrivaju nedostatke i laskaju svakom obliku tijela, bez obzira na građu. Dostupni su crni ili bijeli modeli za one koje modni minimalizam njeguju i na plaži, a od uzoraka pa do printeva, izbor je raznolik.

MIAMI BEACH, FL - JULY 14:  A model walks the runway for Gigi C Bikinis during the Paraiso Fashion Fair at The Paraiso Tent on July 14, 2018 in Miami Beach, Florida.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for Gigi C Bikinis )
Getty Images for Gigi C Bikinis
Gigi C Bikinis, Miami 2018. godina

Kao i svake godine, tropski print i uzorak cvijeća popularni su motivi koji krase kupaće kostime, a dodatno su ukrašeni volanima, mašnama ili ukrasnim vezicama. Ove sezone nudi se i velik broj modela koje krasi životinjski print poput leopard točkica ili zmijske kože, a tu su i nezaobilazne mornarske prugice, gingham uzorak i šarmantne točkice, sitnijeg ili krupnijeg printa.

Dodatni štih prošlih vremena daju kopče, osobito one okrugle koje krase donji dio bikinija. Uz ovaj retro dodatak, modeli variraju od jednostavnih do onih s posebnim detaljima, a sudeći po aktualnoj ponudi, čeka nas šaroliko i romantično ljeto. Prve modele koje smo zapazili u ponudi donosimo u galeriji fotografija.

Linker
20. travanj 2024 00:34