NEMANJA GAšIć
vruća kampanja

Stigla je nova limited edition kolekcija badića koju ćete ovog ljeta viđati svuda po Instagramu

Nakon što su prošlo ljeto napravile boom na domaćoj sceni s jedinstvenom kolekcijom badića, zagrebačka manekenka i influencerica Mia Matić i njezina poslovna partnerica Ema Pilić bacile su se na posao i za ovo ljeto napravile novu limited edition kolekciju.

image

Peau kolekcija

NEMANJA GAšIć

Peau je već dobro poznato ime kupaćih kostima, a Mia i Ema su svojim jedinstvenim krojem i unikatnim bojama pružile publici ono što je svima trebalo - jednostavne jednobojne badiće. Ove godine odlučile su svoju standardnu monokromatsku kolekciju upotpuniti s dva nova kroja badića, kao i s novim retro uzorcima i bojama.

image

Peau kolekcija

NEMANJA GAšIć

Novi modeli dolaze pod nazivima: Amaretto sour, Sangria, Olive, Swirl i Fusion koji neodoljivo imaju prizvuk ljeta i godišnjeg odmora. Modeli dolaze u tri retro uzorka te u svijetlo zelenoj i tamno crvenoj boji. Naglasak je kao i prošle godine ostao na kvalitetnoj izradi i detaljima koji jednostavne modele čine unikatnima, kao što su na primjer keramičke perlice na retro modelima.

image

Peau kolekcija

NEMANJA GAšIć

"Novom kolekcijom smo htjele odati divljenje ženskom tijelu, a nit vodilja kampanje je bila prekrasna ljetna koža što se usko veže i uz samo ime brenda Peau što na francuskom znači koža", rekle su.

image

Peau kolekcija

NEMANJA GAšIć

Peau badići dolaze u veličinama S,M i L, a u svojoj ponudi imaju i jednodijelne i dvodijelne komade tako da svako može pronaći nešto za sebe.

image

Peau kolekcija

NEMANJA GAšIć

"Iako kreiramo vrlo izazovne bikinije, vrlo nam je bitno da se sve cure koje nose Peau dobro osjećaju u svojoj koži i na plaži. Ovi badići kreirani su za sve žene, neovisno o građi tijela i konfekcijskom broju, s toga nam je posebno drago da smo u novu kolekciju uklopile želje i ideje naših kupaca. Sigurne smo kako uz njih neće proći nezapaženo na plaži ove godine", dodale su.

image

Peau kolekcija

NEMANJA GAšIć

Peau kupaći kostimi dostupni su za online narudžbe na službenoj stranici brenda.

Linker
15. lipanj 2022 20:02