Ljeto sa stilom

Vrijeme je za popuste! Od klasične crne haljine do muških polo majica, ovo su komadi koje želimo uhvatiti

Ove sezone na velika su se vrata vratili klasici, a ovo je pregled naših favorita

Ljetni dani zovu nas na druženja, izlaske i dobre provode, ali i na obnovu ljetne garderobe. Ove sezone na velika vrata se vraćaju klasici poput male crne haljine i polo majica, a zahvaljujući sniženjima ljetne ponude u trgovinama i na XYZ webshopu, i vi možete zablistati u najelegantnijim outfitima! Ovo su naši favoriti iz ponude:

Crna elegancija za nju

Mala crna haljina ima veliku ulogu u povijesti mode. Osmislila ju je Coco Chanel 1926. godine i od tada je sastavni dio svakog ženskog ormara. Njezina prednost je što se, zahvaljujući svojoj crnoj boji, može s lakoćom kombinirati s brojnim upadljivim dodacima poput cipela ili torbe u jarkim bojama, ali jednako efektno izgleda i s minimalnim nakitom i crnim dodacima.

image
Promo

Žene je obožavaju jer u njoj mogu provesti čitav dan na poslu i zatim bezbrižno otići na after work druženje, izgledajući decentno, trendi i elegantno u svakom trenutku. Upravo takav model s potpisom Armani Exchange može se pronaći u ponudi XYZ trgovine. Ljetna verzija s debljim naramenicama i dužinom ispod koljena prati siluetu tijela, a sastav koji kombinira viskozu i poliamid omogućava da se u svakom trenutku osjećate ugodno, pa čak i na najvišim temperaturama vrelih ljetnih večeri.

image
Promo

Još jedan klasik se već nekoliko sezona drži na tronu ljetnih kombinacija, a u pitanju je crop top. Ovaj crni Jersey prsluk savršen je odabir za ljubiteljice sportske elegancije, dok izvezeni logo brenda Hugo Boss unosi dozu razigranosti u klasičnu crnu boju. Dodatna prednost ovakvog gornjeg dijela jest što se lako usklađuje uz midi i maksi suknje, a jednako dobro izgleda na klasične traperice skinny kroja ili lanene culotte hlače.

image
Promo

Naravno, svaki izlazak iz stana je nezamisliv bez novčanika, a kod odabira modela bitno je misliti na kvalitetu kako bi vam potrajao godinama. Novčanik s potpisom brenda Michael Kors odličan je izbor zahvaljujući izradi od kombinacije klornog vlakna, poliestera i pamuka što mu osigurava dugo korištenje bez da se uništi, a bež boja sa suptilnim logom izgleda elegantno i primjereno svakom stilskom izričaju.

Sportska elegancija za njega

Muška moda također već nekoliko sezona ima jedan kultni komad kojem rijetko koji frajer može odoljeti. U pitanje je polo majica čija povijest seže još u 1920. godinu kada je kanadski igrač pola, Lewis Lacey započeo s proizvodnjom majici na kojoj je bio izvezen logo polo igrača. Danas ovakve modele ne vidimo više samo na polo utakmicama, već u kombinacijama poslovnih muškaraca i outfita za izlazak.

image
Promo

Jedan od takvih modela pronašli smo u ponudi XYZ trgovina, a prekrasna zagasito plava boja sjajno se kombinira upravo za poslovne lookove u kombinaciji s klasičnim crnim hlačama na crtu i laganim ljetnim cipelama. Dizajn Hugo Bossa odlikuje se u jednostavnim linijama te posebno naglašenoj kragni koju krasi crni obrub.

image
Promo

Malo opuštenija verzija polo majice koja je fantastična za odlazak na piće nakon posla ili druženje s prijateljima jest Armani Exchange model u klasičnoj crnoj boji. Izrađena od stopostotnog pamuka, garantira udobnost tijekom čitavog dana, a decentan izvez u bijeloj boji je jedini dio kolorita. Jednako dobro izgleda u kombinaciji s crnim hlačama, ali i kratkim modelima od lana te uz neizostavne traperice za ležerniji look.

image
Promo

Čini se kako su traperice s rupama polagano otišle u povijest, a vratili su se klasični modeli ravnijeg kroja. Jedan od takvih modela su i Hugo Boss traper hlače u klasičnoj denim nijansi s blago izblijedjelim prednjim dijelom. Traperice su uvijek dobra ideja, a posebice za casual druženja i ljubitelje sportske elegancije.

image
Promo

Čitav outfit polo majice i traperica u casual sportskom izdanju najbolje je upotpuniti uz efektne tenisice. Ljubitelji minimalističkih boja doći će na svoje s Hugo Boss modelom koji usklađuje klasičnu crnu i bijelu boju uz efektan detalj asimetričnog dizajna potplate. Bez obzira na to kombiniraju li se uz odijelo, traperice ili kratke hlače, izgledaju sjajno i daju pravu točku na i svakom stylingu.

Stoga, pronađite svoj kultni komad za ovo ljeto i birajte u fantastičnom izboru XYZ trgovina te iskoristite čak do 40 posto popusta na kolekcije proljeće/ljeto!

Linker
19. travanj 2024 01:35