SPORTSKI ELEGANTNA JESEN

"Be who you are" uz Armani Exchange

Odjevne kombinacije s potpisom globalno prepoznatog modnog brenda nezaustavljivo osvajaju i najzagriženije modne kritičare!

Energija i urbane siluete New Yorka, grada koji nikada ne spava, inspiracija su za novu kolekciju globalno prepoznatog modnog brenda Armani Exchange, mladenačke linije Armani Grupe koja fokus stavlja na talijanski chic unutar ležerne, svakodnevne mode. Odjevne kombinacije iz kolekcije za nadolazeću sezonu, kojima dominiraju precizni krojevi, trendi boje te dinamični print motivi i uzorci, prenose užurbani ugođaj dinamične svakodnevice.

U kampanji za jesen/ zimu, zabilježenoj objektivom poznatog talijanskog modnog fotografa Riccarda Vimercatija, glavne uloge igraju mladi talenti čije vrijeme tek dolazi. Glazbenica Elliot Summer, model i filmski redatelj Shlomit Malk te ekstremni sportaš Jay Alvarrez zvijezde su nove kampanje koja donosi niz atraktivnih casual i sportskih artikala koji će oduševiti i najzagriženije modne kritičare.

Uz već dobro poznatu adresu u zagrebačkom City Centeru one West, kulerski it-komadi iz nove Armani Exchange kolekcije odnedavno su dostupni i u novoj A|X trgovini u Arena Centru. Minimalistički interijer te uređenje u industrijskom stilu, poslužit će 22. listopada kao kulisa za druženje s najpoznatijom hrvatskom lifestyle & travel bloggericom, Ellom Dvornik. Od 17 do 20 h, Ellin istančan modni ukus i avangardni osjećaj za stil bit će na raspolaganju svim modnim avanturistima koji su u potrazi za najoriginalnijim mladenačkim lookovima sezone.

Linker
29. studeni 2023 23:49