Modna škola stila

 Promo

U Robnoj kući NAMA odvilo se još jedno izdanje "Modne škole stila"

Stilistice iz Style&Wings pomogle su polaznicama pronaći vlastiti stil i dati im novu dozu samopouzdanja

Stilistice iz Style&Wings pomogle su polaznicama pronaći vlastiti stil i dati im novu dozu samopouzdanja

Od 25. do 29. rujna, kultna robna kuća NAMA u Ilici postala je središte modnog svijeta za one željne novog i osvježenog stila, jer se na dobro poznatoj lokaciji, uz pomoć iskusnih stilistica Ane Matutinović i Tanje Cerinski Štimac iz Style&Wings, održala treća u nizu Modna škola stila.

image

Modna škola stila

Promo

Kroz ovo jedinstveno iskustvo sudionice škole imale su priliku transformirati svoj modni izričaj, pronaći vlastiti stil i osvježiti svoje viđenje na vlastiti ormar odjeće pod vodstvom modnih stručnjakinja s višegodišnjim iskustvom u industriji. Svakodnevne dvosatne radionice pružile su sudionicama priliku da zarone u svijet estetike i razviju sposobnost povezivanja više različitih komada u jednu stilsku cjelinu.

image

Modna škola stila

Promo

"Svaka osoba nosi jedinstvenu priču sa sobom, a stil je način na koji tu priču možemo ispričati svijetu. NAMA je zbog svog asortimana, gdje žene svih dobnih skupina mogu pronaći nešto za sebe, savršeno mjesto stvaranja jedinstvenih modnih priča za sudionice. Galerija unutar robne kuće se savršeno uklopila kao modna pista za predstavljanje garderobe koju su naše polaznice složile. Sretni smo zobg nove modne priče naših sudionica Modne škole koje su pokrenute u NAMA-i", izjavila je Brankica Filipaj Mišić, izvršna direktorica nabave i marketinga.

image

Modna škola stila

Promo

Škola stila je uključivala niz faza, od definiranja osobnih modnih ciljeva, ali i kako kroz jedinstveni stil naglasiti svoju osobnost. Svakodnevno su istraživale različite tipove odjeće koji će najbolje odgovarati svim oblicima tijela i raznovrsnim prigodama, kako bi se što brže i lakše složila odjevna kombinacija u današnjem užurbanom životu.

image

Modna škola stila

Promo
image

Modna škola stila

Promo

Polaznice su imale samo riječi hvale za svoje mentorice prepune vrijednih modnih savjeta, a posljednji dan su zajedno nazdravile završetku škole i novom poglavlju njihove modne priče. Odjeća je iz asortimana NAMA-e, tako da su već tamo, nakon škole odabrale komade za nove kombinacije za nadolazeću jesen i zimu. Od poslovne do svakodnevne odjeće, NAMA pruža izbor najnovijih trendova i klasičnih komada za sve prigode.

image

Modna škola stila

Promo

„Ana i Tanja su savršene partnerice za šoping“, izjavila je jedna od polaznica. „Uz njih smo postale bogatije za mnoštvo ideja, a ja se nadam kako ću napokon moći ustati iz kreveta svako jutro i ne izustiti: Nemam ništa za odjenuti u punom ormaru!“.

Ove radionice su prilika za sve zaljubljenike u modu, neovisno o razini iskustva, da unaprijede svoj stil i otkriju kako naglasiti svoju osobnost i kroz odjeću, a sve u našoj dragoj NAMA-i.

Linker
19. svibanj 2024 06:15