Turneja po Hrvatskoj

Ashley Colburn proslavila godišnjicu braka u Trogiru: ‘Voljela bih ovdje odgajati djecu‘

Da je zaista zaljubljena u Hrvatsku, Ashley Colburn pokazala je proslavivši godišnjicu braka u Trogiru, nakon dvotjedne avanture na kojoj su se njoj i njenom suprugu pridružili i prijatelji iz SAD-a.

TV producentica Ashley Colburn McCaughan - dvostruka dobitnica Emmyja - sa suprugom Marcom McCaughanom organizirala je slavlje za prvu godišnjicu braka u Hrvatskoj. Na dvotjednoj avanturi na kontinentu i obali pridružilo im se 36 prijatelja iz SAD-a, a start im je bio u Zagrebu.

"Svima sam htjela pokazati svoj omiljeni Hotel Esplanade, a nakon toga smo produžili prema Rastokama i Plitvičkim jezerima. Posjetili smo i Klis, jer tamo žive moje kumče i prijateljica, koja mi je bila djeveruša lani na vjenčanju u Kaliforniji. Svoje Amerikance odvela sam na tvrđavu, gdje sam 2020. snimila spot za pjesmu "Feels Like Home", a večerali smo tradicionalnu peku te posjetili i jedan vinski podrum", govori Ashley, koja se 2009. toliko zaljubila u Hrvatsku snimajući dokumentarac "WOW! Croatia" da je i kupila stan u Istri. Otada je ovdje provodila mnogo vremena, izuzev doba korone kad su putovanja bila ograničena, a bila joj je velika želja da njen suprug - čija je baka rođena u Zagrebu - doživi Hrvatsku na pravi način.

image
Alen Tkalčec
image
Alen Tkalčec

"Marc je dosad bio samo jednom, preklani, kad sam nastupala na Dori, a silno sam htjela da se okupa u Jadranskom moru", dodaje Ashley. Zato su unajmljenim brodom obišli Vis, Korčulu, Dubrovnik, Mljet i Hvar te se na kraju stacionirali u Trogiru, gdje su organizirali tulum. Ondje im se pridružilo i njenih tridesetak prijatelja iz Hrvatske, među ostalima, i pjevač Bojan Jambrošić s kojim je 2019. stigla do finala showa "Zvijezde pjevaju".

image
Alen Tkalčec

"Bojan je pjevao Oliverove pjesme, bilo je čarobno" nastavlja Ashley i dodaje da bi se ona i Marc jednog dana voljeli preseliti u Hrvatsku, ovdje odgajati djecu, imati vlastitu kuću, zemlju, životinje... Do tada će se brinuti za svojih sedam kokoši i mačka Lea u Kaliforniji, dok njen suprug paralelno intenzivno uči hrvatski.

Linker
20. travanj 2024 21:41