MALENA PIA

Iva Todorić pohvalila se prvom fotografijom s nećakinjom: "Ljubav na prvi zagrljaj"

Nakon što se prošlog vikenda pohvalila da je sedmi put postala teta, Iva Todorić objavila je fotografiju s prinovom, kćeri svog brata Ante i njegove partnerice Petre Kaćunko. Malena se zove Pia i osvojila ju je na prvi pogled.

"Prvi put uzela sam u ruke moju najmlađu nećakinju Piju koja ima dva dana. Pogledala me u oči i podigla rukicu i pokazala mi polovicu srca. Ljubav na prvi zagrljaj", napisala je Iva Todorić u objavi na svojem Instagram profilu Srculence, na kojem objavljuje sve iz poslovne i privatne sfere, a vrlo često dijeli motiv srca - po kojem je profil i nazvan - pa je jasno zašto ju je slučajan pokret bebine malene ruke toliko dirnuo.

Najstariji sin Ivice Todorića i splitska poduzetnica u svibnju su proslavili četvrtu godišnjicu svoje ljubavi, a nakon što su postali poslovni partneri, ekskluzivno za Gloriju otkrili su da iščekuju rođenje svog prvog djeteta.

"Istina je, čekamo bebu. U petom sam mjesecu, iza mene je 21 tjedan trudnoće koju podnosim odlično. Po tom sam pitanju uistinu sretnica, nemam nikakvih tegoba i ako se tako nastavi, planiram raditi do zadnjeg dana. Kako već imam iskustva s dvije trudnoće, sada se osjećam sigurnije i opuštenije, ali svako drugo stanje je jedinstveno i drugačije. Ipak, manje se brinem o nekim stvarima koje su me mučile prije. Spol nismo otkrili ni najbližima jer želimo da bude iznenađenje", rekla je tada Petra Kaćunko, dodajući da je puno lakše smisliti ime za prvo dijete nego za treće ili četvrto. Majka je dvoje djece iz prvog braka dok njezin partner iz bivšeg braka s Martinom Novosel ima troje djece.

Petru je upoznao preko zajedničkih prijatelja početkom ljeta 2019., vezu su neko vrijeme održavali na relaciji Zagreb - Split, a onda su se odlučili za zajednički život u Kulmerovim dvorima, obiteljskom domu obitelji Todorić.

image

Ponosni roditelji: Ante Todorić i Petra Kaćunko

MATEA SMOLčIć SENčAR

Nedavno su otvorili agenciju Regent Real Estate za posredovanje u prodaji luksuznih nekretnina. Prvi ured otvoren je u Zagrebu, a još će jedan uskoro biti otvoren u Splitu. U samom su početku jasno postavili granice između privatnog i poslovnog jer su bili svjesni koliko to može utjecati na njihov odnos. Uz puno razgovora, rasporedili su uloge i zadatke te se međusobno nadopunjuju i skladno funkcioniraju, zaključili su u razgovoru za Gloriju.

Linker
09. travanj 2024 08:11