XMAS PARTY

Obitelj Todorić na okupu: Ante Todorić i Petra Kaćunko slavili, stigli brojni poznati

Ante Todorić i Petra Kaćunko proslavili su uspješnu godinu iza sebe božićnim partyjem za brojne uzvanike među kojima su bili i brojni poznati, a podržala ih je i njihova obitelj.

Regent Real Estate Christmas Party okupio je brojne poznate među kojima su bili Anica i Robert Kovač, Darijo Srna, Iva Majoli, Mario Mamić i brojni drugi. Luksuzna agencija za nekretnine, koju su u svibnju ove godine otvorili Petra Kaćunko i Ante Tudorić, proslavila je uspješne mjesece iza sebe božićnim domjenkom na kojem je bilo više od 200 prijatelja i poslovnih partnera, a podršku im je pružila i obitelj. Okupljanje nije propustila ni Iva Todorić, a stigli su i Ivan i Milica Todorić te Antina djeca.

Na božićnoj zabavi, koja se održala na terasi hotela Esplanade, u sklopu Fooling around advent događanja u samom srcu Zagreba, gosti su uživali u prekrasnom ambijentu, ukusnoj hrani i piću te su podijelili trenutke radosti i uspjeha s Regent timom.

"Ovo je za nas poseban trenutak, jer smo u tako kratkom vremenu postigli veliko povjerenje tržišta. Naša posvećenost kvaliteti usluge i strast prema nekretninama doveli su nas do ove točke, a božićna zabava savršen je način da podijelimo radost s onima koji su nas podržavali", izjavila je direktorica Regent Real Estatea, Petra Kaćunko.

Pogledajte u galeriji tko je sve bio na Regent Real Estate Christmas Partyju!

Linker
04. travanj 2024 03:37