Nije išlo

Krah braka nakon 3 godine: Pukla ljubav bogate nasljednice, razvod će biti ekspresan

Ljubavna priča Ivy Love Getty i Tobiasa Engela počela je kao iz bajke. Slučajan susret na Tjednu mode u Parizu pretvorio se u romansu koja je 2020. završila trodnevnim vjenčanjem u njezinom rodnom San Franciscu o kojem je pisao i američki Vogue.

Američki model i umjetnica Ivy Love Getty, praunuka naftnog magnata J. Paula Gettyja i jedna od nasljednica obiteljskog bogatstva, prema pisanju američkog portala Page Six, podnijela je papire za razvod od fotografa Tobiasa Engela.

image

Ivy Getty sa suprugom Tobiasom

GETTY IMAGES

Njihova ljubavna priča počela je kao iz bajke. Slučajan susret na Tjednu mode u Parizu pretvorio se u ljubavnu priču koja je 2020. završila trodnevnim vjenčanjem u njezinom rodnom San Franciscu o kojem je pisao i američki Vogue. Mlada je nosila neobičnu vjenčanicu Johna Galliana sa staklenim ogledalcima, vjenčala ih Nancy Pelosi, tadašnja čelnica američkog Kongresa, a goste je među ostalima zabavljao legendarni bend Earth, Wind and Fire.

image

Ivy Getty sama je stigla i na gala party filmskog festivala u Cannesu prošle godine

CASTEL FRANCK/ABACA/SHUTTERSTOCK

I svi su bili presretni da je Ivy Love Getty pronašla sreću koja njezinu obitelj zaobilazi u velikom luku. Dugačka je lista tragedija koje su obilježile ovu ultra bogatu obitelj, od bolesti, otmica, preranih smrti, rastava pa ni život Ivy Love nije bio posut cvijećem. Roditelji su joj bili rastavljeni, s majkom nema nekih kontakta, odgojila ju je baka Anne, a otac John Gilbert Getty preminuo je godinu dana prije njezinog vjenčanja od predoziranja. No, čini se da ni Ivy Love Getty ne može pobjeći obiteljskom prokletstvu. Jer i ona je sklona ekscentričnom ponašanju, a od prošle jeseni, točnije od njoj očito fatalnog pariškog Tjedna mode sve je češće u društvu australskog modela Jordana Baretta s kojim je povezuju.

image

Ivy i Jordan Barrett, navodni razlog rastavi braka

MCC/SPREAD PICTURES/PROFIMEDIA

Jedino je sigurno da će razvod biti ekspresan jer su Ivy i Tobias potpisali predbračni ugovor kako bi se zaštitilo njezino bogatstvo pa tu neće biti nekih odugovlačenja. Šteta, jer su se svi nadali da je 29-godišnja nasljednica našla mir, ljubav i životnog partnera koji ju je bar u početku, potpuno očarao.

Linker
23. travanj 2024 20:06