March 10, 2024, West Hollywood, California, USA: Janet McCormak and Eric McCormack (L-R) on the carpet during the 32nd Annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party on Sunday March 10, 2024 at the City of West Hollywood Park in West Hollywood, California. ARIANA RUIZ/PI,Image: 855697260, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Ariana Ruiz/Zuma Press/Profimedia

 ARIANA RUIZ/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
pomirili su se?

Zvijezda serije "Will and Grace" na party Eltona Johna stigao sa suprugom, iako su predali papire za razvod

Ne znamo je li za dašak ljubavi zaslužna dodjela prestižnih kipića, no čini se kako se glumac Eric McCormack pomirio sa suprugom Janet Holden jer su zajedno došli na tradicionalnu gala večeru Elton John AIDS Foundation.

Još u studenom lani, mnoge je šokirala vijest kako se glumac Eric McCormack nakon 26 godina braka razvodi od supruge Janet Holden. No, čini se kako se par pomirio te da su ostali zajedno. Naime, Eric i Janet zajedno su došli na tradicionalno gledanje Oscara koje organizira Elton John AIDS Foundation u West Hollywoodu. Zvijezda serije "Will and Grace" nije komentirao znači li to da su odustali od razvoda, no oboje su bili odlično raspoloženi i bez problema pozirali zajedno. Oboje su bili iznimno elegantni. Dok je Eric u klasičnom crnom odijelu s crnom kravatom, ponosno grlio svoju suprugu oko struka. ona je blistala u srebrnoj slip haljini koja je odlično ocrtavala njezinu liniju.

image

Eric McCormack i Janet pozirali su fotografima i bili su odlično raspoloženi

VIVIEN KILLILEA/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Naime, prije gotovo četiri mjeseca Janet je predala zahtjev za razvod od supruga zbog kako je navela nepomirljivih razlika. Je li ovo finalna pomirba, pokazat će vrijeme. No, par koji je braku više od 25 godina, ima i jedno zajedničko dijete, 22-godišnjeg sina Finnigana Holdena McCormacka.

Dvojac se upoznao 1994. godine na snimanju televizijske emisije ‘‘Lonesome Dove‘‘ u Kanadi, u kojoj je Eric imao jednu od glavnih uloga, a ona je bila pomoćnica redatelja.

Iako su se odmah zaljubili, svoju su vezu neko vrijeme tajili. ‘‘Janet isprva nije bila previše oduševljena. Znala je da s glumcima nije jednostavno, to je kao da svoj posao stalno nosite kući, ali naposljetku sam ju uspio nagovoriti. Da smo u vezi skrivali smo gotovo godinu dana‘‘, govorio je tada McCormack. A čini se kako su sada odlučili dati ljubavi novu priliku.

Linker
13. travanj 2024 03:06