Zabava za pet

Mateo Kovačić se opustio i zajedno s Indirom zapjevao hit ‘Svijet voli pobjednike‘

Naš reprezentativac odmara sa suprugom Izabel u Hrvatskoj, a ona je ovih dana organizirala event svog modnog brenda na kojem su pjevale Domenica i Indira koja je uspjela nogometaša tehno ritmovima natjerati na ples.

‘‘Dragi Mateo, sretno i jedva čekam da ‘Svijet voli pobjednike‘ zajedno pjevamo i plešemo i u Manchesteru‘‘ - poručila je Indira našem reprezentativcu Mateu Kovačiću koji je prije nekoliko dana potpisao ugovor s britanskim klubom Manchester City. Mateo i Indira družili su se na eventu koji je organizirala njegova supruga Izabel Kovačić povodom promocije njezinog modnog brenda Lunilou. Indira je uz Domenicu zabavljala goste, a Mateo se popeo na pozornicu i s njom zaplesao kada je zapjevala upravo pjesmu koju mu je posvetila - ‘Svijet voli pobjednike‘.

‘‘Draga Izabel, hvala na pozivu. Bila mi je čast pjevati za Lunilou ekipu. Dragi Mateo sretno i jedva čekam da Svijet voli pobjednike zajedno pjevamo i u Manchesteru.‘‘, napisala je Indira uz fotografije s događanja i zajedničkog plesa s našim reprezentativcem.

Cijeli event bio je namijenjen djeci, jer brend upravo stavlja naglasak na dječju odjeću, a odnedavno i onu za bebe od isključivo organskih materijala.

Mateo Kovačić jedan je od onih reprezentativaca koji je odmor odlučio s obitelji provesti u Hrvatskoj pa je tako na svojim društvenim mrežama objavio kako šeta Korčulom i Šibenikom. Još malo i već mora na put jer kreće nova nogometna sezona, a vjerojatno obitelji slijedi i selidba jer je Mateo do prelaska u Manchester igrao za londonski klub Chelsea.

Linker
22. travanj 2024 05:29