snimanje filma

Miraj Grbić i Marija Omaljev prvi put s kćerkicom u Bosni: ‘Sve nam je ovo romantično‘

Popularni Čombe iz serije "Lud, zbunjen,normalan" i njegova supruga Marija Omaljev u Bugojnu su ovih dana završii snimanje komedije "Ne skreći sa staze", a sa sobom su iz Los Angelesa poveli i kćerkicu Billie kojoj je to prvi posjet tatinoj domovini.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić koji je slavu stekao kao tupasti Čombe u seriji ‘‘Lud, zbunjen,normalan‘‘, nakon dugo godina vratio se u domovinu gdje je sa suprugom, također glumicom Marijom Omaljev snimio film ‘‘Ne skreći sa staze‘‘ redatelja Emira Kapetanovića.

Glumački par već deset godina živi u Los Angelesu gdje im se prije sedamnaest mjeseci rodila i kćerkica Billie koja je s mamom i tatom stigla u Bugojno gdje se snimao film. A njezin dolazak posebno je razveselio Mirajeve roditelje koji su prvi put vidjeli unučicu što je popularan glumac otkrio bosanskim medijima.

‘‘Stigao sam dan pred samo snimanje, sve smo dogovore radili online, tako da nisam znao što da očekujem. Sve se uklopilo, ekipa radi sjajno i svi funkcioniramo kao jedno. Vrijeme nas služi i osjećam se kao da sam na odmoru jer su mi i roditelji bili ovdje i našu kćer vidjeli prvi put nakon 17 mjeseci. Marija i ja smo ovdje, snimamo, sve nam je ovo romantično jer su svi tu i radimo što volimo. Scenarij ima toliko komičnih situacija, svaka poteškoća koja se desi na kraju ima pozitivan kraj, ali uvijek postoji sjenka nepotrebnih problema koji stoje pred ljudima kao što su besmislene podjele‘‘, kazao je glumac za bosanski portal Klix.

Snimanje filma je ovih dana završeno, a Marija Omaljev na svom Instagramu objavila je nekoliko fotografija s filmskog seta i druženja. A objavila je i kratki video kćerkice Billie koja je, kako je napisala, imala svoj prvi slastan susret sa - somunom.

Linker
05. ožujak 2024 14:11