Veselje u obitelji

Nakon razuzdane momačke na Hvaru stigla prinova: Slavni pjevač otkrio da je postao otac

"Naš mini Murs je stigao. Madison, već te jako volimo", napisao je glazbenik Olly Murs u opisu fotografije na kojoj se može vidjeti kako on i supruga sa kćeri izlaze iz bolnice.

Olly Murs dobio je kćer sa suprugom Ameliom Tank, a sretnu vijest o prinovi otkrio je pratiteljima na Instagramu. Slavni 39-godišnji britanski pjevač i njegova osam godina mlađa partnerica, inače bodybuilderica, vjenčali su se u srpnju 2023., a ovo im je prvo dijete. Par je u emotivnoj objavi otkrio i ime kćeri.

"Naš mini Murs je stigao. Madison, već te jako volimo", napisao je glazbenik u opisu fotografije na kojoj se može vidjeti kako on i supruga sa svojom kćeri izlaze iz bolnice, a ispod objave nanizale su se brojne čestitke.

Glazbenik koji se proslavio u poznatom televizijskom showu "The X Factor" 2009. godine osvojivši drugo mjesto, a najpoznatiji je po hitu "Troublemaker", kasnije se oglasio na društvenim mrežama i zahvalio na lijepim željama povodom rođenja prinove.

"Hvala svima na čestitkama i lijepim željama, ovo je uistinu bilo nevjerojatnih nekoliko dana. Presretni smo zbog dolaska naše Madison", rekao je glazbenik koji je svoju momačku zabavu imao u Hrvatskoj.

image

Olly Murs i njegova supruga Amelia Tank u braku su od 2023., a ovo im je prvo dijete

DOUG PETERS/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Naime, Murs se u lipnju 2023. sa svojim društvom zabavljao na otoku Hvaru, a osim što je pozirao s grudnjakom i skinuo hlače u zrakoplovu, nosio je i majicu na kojoj su bili zapisani svi zadatci koje je trebao napraviti. "Polizati ćelavu glavu", "istovremeno popiti tri vrste pića po izboru kuma", "pronaći djevojku koja će ga našminkati", "nabaviti telefonski broj djevojke koristeći čudan naglasak", bili su samo neki od njih.

"Malo zabave nikad nikoga nije ubilo. Ali wow, kakav vikend s ovim legendama. Ne sjećam se previše toga, pa evo nekoliko trenutaka", napisao je nakon ludog provoda u opisu objave na Facebooku.

Linker
18. travanj 2024 12:41