zasukao rukave

Ovakvog ga još nismo vidjeli: Holivudski zavodnik Bradley Cooper na ulici prodavao burgere

S partnerom poznatim po pizzama u Philadelphiji otvorio je kiosk na kotačima s jelima od sira, a među Njujorčanima koji su ih probali bile su njegova nova djevojka Gigi Hadid i bivša, Irina Shayk.

Vozila u kojima se nudi hrana dio su američke tradicije, no holivudski glumac Bradley Cooper prepoznao je u toj ugostiteljskoj priči poslovnu priliku i novo iskustvo. Udružio se s poslovnim partnerom Dannyjom DiGiampietrom, vlasnikom poznate Angelove pizzerije u Philadelphiji: kupili su i uredili kiosk na kotačima "Danny & Coop‘s Cheesesteaks" specijaliziran za pripremu i prodaju jela od sira na kotačima. Redatelj filma "Maestro" u kojem tumači naslovnu ulogu američkog muzičara i dirigenta, Leonarda Bernsteina, pridružio se partneru u skučenoj kuhinji njihovog autobusa gdje je pripremao hranu. Kad bi odrezak od sira bio spreman za posluživanje, osobno je kroz prozor autobusa dodavao jelo gostima i naplaćivao kremasti snack.

Radilo se njujorškom o pop-up događaju u Greenwich Villageu čiji je prihod namijenjen neprofitnoj organizaciji koja hrani Njujorčane u potrebi, navodi The Philadelphia Inquirer.

image

Bradley Cooper gostima je pekao i posluživao slasne burgere

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Treba dodati i to da odresci od sira u kamionu s hranom slavnog glumca koštaju 10 dolara, a među prvim gostima našle su se Irina Shayk, Bradlyjeva bivša partnerica, i njihova šestogodišnja kćer Lea, piše Daily Mail.

Manekenka se osmijehivala dok je naručivala hranu, zabundana u predimenzioniranu puf jaknu s toplom hoodicom ispod nje. Pogled su joj skrivale sunčane naočale, a pramen svog prepoznatljivog boba dužine do ramena, zataknula je iza uha. Imala je crne hlače i cipele pa je monokromatsku kombinaciju razigrala velikim, okruglim naušnicama od bijelog zlata ili srebra. I njihova kćer Lea bila je toplo odjevena u pernatu jaknu ružičaste boje. Nije teško pogoditi da je djevojčica uživala u sočnim zalogajima koje joj je pripremio tata.

Nedugo nakon bivše partnerice i kćeri, pokretni kiosk s hranom posjetila je i Gigi Hadid. Slavnu manekenku odnedavno se povezuje s Bradleyjem Cooperom, a prvi put su viđeni zajedno tijekom izlaska u New Yorku početkom listopada.

image

Gigi Hadid smazala je Bradleyjev burger sa sirom

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Odlično su se zabavljali, nakon čega je američkim medijima, iz dobro upućenog izvora, dojavljeno da se njih dvoje "ležerno druže i poznaju već neko vrijeme". Manekenka iz veze s pop zvijezdom Zaynom Malikom ima trogodišnju kćer Khai: iskustvo kako podizati kćer s bivšim, vjerojatno ju je povezalo s jednom od najzgodnijih američkih glumaca i predanog tate. Gigi Hadid povezivalo se ranije i s Leonardom DiCaprijem: vjeruje se da su izlazili od rujna 2022. do veljače ove godine.

Kad je došla na red pred kioskom s jelima od sira, naručila je od Bradleya slasni, ne baš dijetalni burger s pohanim sirom i pojela ga u slast. Bio je to očigledan primjer da prekrasna i vitka Gigi ne živi samo od salate.

Linker
23. travanj 2024 21:54