Dejan Aćimović na koncertu Ive Pogorelića u sklopu ciklusa 'Lisinski subotom'
 CROPIX
Tuga

Potres mu je 'uzeo' sve: Naš glasoviti redatelj i glumac s obitelji hitno napustio centar Zagreba

Proslavljeni glumac i redatelj Dejan Aćimović morao je zbog zagrebačkog potresa napustiti stan u kojem je živio sa suprugom i dvoje male djece.

Proslavljeni glumac i redatelj Dejan Aćimović morao je zbog zagrebačkog potresa napustiti stan u kojem je živio sa suprugom i dvoje male djece.

Glasoviti glumac i redatelj Dejan Aćimović jedan je od niza ljudi kojima je u zagrebačkom potresu stan stradao toliko da ga je s obitelji morao hitno napustiti. Da stvar bude gora, tijekom potresa je glumcu uništen i automobil. Kako doznajemo, Aćimović je potresen i zabrinut, kao i svi koje je pogodila ova razorna tragedija.

Glumac i redatelj zabrinut je i potresen zbog svega što ga je snašlo

Dok se ne izvrši procjena štete i zgrade, doznajemo, Aćimović je s obitelji smješten kod prijatelja. Kada će se i hoće li se moći vratiti u stan - ostaje tek doznati kada struka da svoju ocjenu stanja zgrade. Ono što je trenutno sigurno jest da stan zasada nije za uporabu.

Zagreb, 200217.
CineStar, Branimir centar.
Veceras je odrzana svecana premijera filma Anka.
Na fotografiji:  Erica Cantona i Dejan Acimovic. 
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / Hanza Media
Dejan Aćimović i Eric Cantona na svečanoj premijeri filma Anka 2017. godine

Ovo trebamo znati: Bitne informacije za samozaštitu u slučaju potresa

Režirao "Anku" i zadužio djecu današnjice, a u Hrvatsku doveo i legendarnog nogometaša

Iako su Aćimovića snašle nedaće, omogućio je prije nekoliko dana besplatan streaming svojih filmova. Izvrsni igrani film za djecu "Anka" osvojio je prije tri godine publiku diljem Hrvatske. Oduševio je odrasle, ali posebno djecu koja ovom redatelju mogu zahvaliti jednu od najljepših ekraniziranih bajki.

Okupio je tada zavidnu glumačku ekipu, a među njima i Erica Cantonu, legendarnog francuskog nogometaša koji je te 2017. za potrebe premijere "Anke" stigao u Zagreb. Ne treba zanemariti ni glumačku veličinu Dejana Aćimovića koji je u karijeri odigrao niz velikih uloga.

Savjeti o sigurnosti: Što treba imati uza sebe u slučaju potresa?

Zagreb, 300916.
Bogoviceva 3.
U Vinyl baru odrzana je promocija scenarija - knjige Rajka Grlica i Ante Tomica, Ustav Republike Hrvatske.
Na fotografiji: Ksenija Marinkovic i Dejan Acimovic.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / Hanza Media
S kolegicom Ksenijom Marinković Dejan Aćimović na promociji scenarija - knjige Rajka Grlića i Ante Tomića "Ustav Republike Hrvatske"

Sa suprugom Dijanom privatno je ostvario sve svoje želje i dobio sina i kćerkicu. Skladna obitelj na okupu je i u danima nevolje, a možemo im samo poželjeti i nadati se da će one uskoro proći.

Dobro je činiti dobro: Evo kako možemo pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija


ČITAJTE I:

Linker
27. travanj 2024 21:48