Zagreb, 280819.
Maksimirski stadion.
Dan nakon sto su se kvalificirali u Ligu prvaka u Dinamovoj mix zoni Nenad Bjelica i Dani Olmo odgovarali su na novinarska pitanja.

 SRDJAN VRANCIC/CROPIX
Sretno zaljubljen

S Hrvaticama mu "nije išlo", a sada se Dani Olmo pohvalio novom djevojkom

Dani Olmo u Dinamu je proveo pet godina, a od zagrebačkog kluba oprostio se početkom 2020. godine. Nedugo prije toga dao je svoj veliki intervju za Gloriju i otkrio da dok je bio u Hrvatskoj sreće u ljubavi nije imao.

Bivši nogometaš zagrebačkog Dinama, aktualni igrač RB Leipziga i španjolski nogometni reprezentativac Dani Olmo svoj život godinama uspješno sakriva od medija, a sada je napokon svima obznanio da, kada je ljubav u pitanju, više nije "na tržištu". Vijest koja je rastužila njegove brojne obožavateljice diljem svijeta otkrila je njegova nova djevojka Laura Abla na svom Instagramu na kojem je prati više od 88 tisuća pratitelja, a ta će brojka sada zasigurno postati još i veća jer mnoge zanima tko je djevojka koja je osvojila srce uspješnog nogometaša.Istu objavu na svom Insta Storyju podijelio je i sam nogometaš.

Inače, da su u vezi Laura je otkrila objavivši njihovu zajedničku crno-bijelu fotografiju na kojoj hodaju ulicom uz znakovit opis: "Prije nego što to netko drugi objavi". Ispod objave odmah su se zaredale čestitke novopečenom paru, a oglasio se i sam Dani Olmo uz emotikon srca i tako potvrdio da je sretno zaljubljen.

Inače, Dani Olmo u Dinamu je proveo pet godina, a od zagrebačkog kluba oprostio se početkom 2020. godine. Nedugo prije toga dao je svoj veliki intervju za Gloriju i otkrio da dok je bio u Hrvatskoj sreće u ljubavi nije imao.

- Nemam djevojku i mislim da još nisam spreman za ljubav, barem dok mi se neke stvari u životu još ne poslože. Upoznao sam nekoliko Hrvatica i povremeno bismo se viđali, ali se iz toga nije ništa izrodilo. Nisam imao sreće s njima. Hrvatice su lijepe, ali Španjolke su ipak više moj tip pa je moguće da sam što se toga tiče pomalo domoljub - kazao je kroz smijeh nogometaš. Iako je napustio Dinamo i Hrvatsku, Lijepa naša ostala mu je u divnom sjećanju, a u nju svakako planira opet vratiti.

- Jednog bih dana volio imati kuću u Zagrebu, ali i u Istri. Bio sam nekoliko puta na odmoru u Puli i u Medulinu i tamo mi se jako sviđa. U duši sam sentimentalan, a Istra mi izgleda poput zemlje iz nekog romantičnog filma - istaknuo je Olmo kojeg osim prirodnih ljepota u Hrvatskoj oduševljava i gastronomija. Hrana mu je kod nas, priznaje, fenomenalna. Obožava janjetinu i ćevape zbog kojih je često odlazio u restoran Mostovi gdje su ga svi znali. A što se tiče kuhanja, priznaje da zna pripremiti samo jednostavna jela - skuhati tjesteninu, ispeći jaja i piletinu.

Linker
06. ožujak 2024 02:41